AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ersan Erkut FİB Haber Merkezimize önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ersan Erkut  açıklamasında;Partimizin ortaya koyduğu Yerel Kalkınma Hedefinin daha hızlı ve kolay gerçekleşmesi için; hayallerimizin gerçekleşmesinde, kamuoyunun beklentilerinin doğru bir şekilde algılanması ve yerine getirilmesine duyulan ihtiyaç her birimizin vazgeçilmezidir.

Modern çağın gereklerini, sosyal ve kültürel alanlarda gelenek ve göreneklerimize bağlı kalarak, şehrimizi çok daha yaşanabilir, atılacak adımlarla iş gücü ve ekonomik potansiyelin yakalanması, şehrin bir cazibe merkezi haline dönüştürülmesi açısından hayati önem taşımaktadır.

Sayın Başbakanımızın buyurduğu gibi, gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşünmek misyonumuzun bir parçasıdır. Bizler milletimizin oylarına değil gönüllerine talip olmuş bir siyasi iradeyiz.

Kardeşliğin, dostluğun, birlik ve beraberliğin, Nevşehir sevgi ve sevdasının gönülden hissedildiği, Ak Partinin hizmet anlayışının, samimiyetinin, adalet ve hakkaniyetinin millet nezdinde dualarla karşılık bulduğu bir gönül köprüsünü daim kılmak ve bu anlayışın üzerine hayalleri projelere dönüştürmek durumundayız.

Bu bağlamda, önümüzdeki günlerde Partimizin adayları açıklanacak, burada aslolan Partimizin bekası ve milletimizin beklentileridir. Aday olacak kardeşlerimizin etrafında bir yumak halinde olmamız, aidiyet duygusu ve dava sahibi arkadaşlarımızın temel görevidir.

            Bu vesile ile, sürecin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.