AK Parti Nevşehir Eski İl Başkanı Ersan Erkut yaptığı yazılı basın açıklamasında ; " Recep Tayyip Erdoğan  Ve Ak Parti Siz Bir Türkiye Hayal Eden Mihraklara Karşı Milletimiz,  En Güzel Cevabı  01 Kasım'da, Sandık'ta Verecektir " dedi.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN  ve AK PARTİ SİZ BİR TÜRKİYE HAYAL EDEN MİHRAKLARA KARŞI MİLLETİMİZ,  EN GÜZEL CEVABI  01 KASIM DA, SANDIK'TA VERECEKTİR...

Geçmişte merhum Menderes ve arkadaşlarına, Özal, Erbakan ve hükümetlerine yapılanlar, dün ve bugün R.Tayyip Erdoğan ve Ak Parti hükümetlerine yapılmaktadır. Bu şer odakları ve uzantıları hükümetini devirmek için her yola başvurmuşlardır. Yıllara sair sürekli bir toplumda huzursuzluk, ülkede güvenlik zafiyeti, ekonomide belirsizlik ve Ak Partiyi itibar kaybettirmek maksatlı yapılan manipülasyonlar tamamen toplum psikolojisini bozmak ve seçmen üzerinde etki oluşturmak suretiyle Ak Parti ye oy kaybettirmek, hükümetten düşürmek niyetiyle yapılmıştır. Bu bu projenin parçası olan, HDP yi  ve Demirtaş ıda ambalajlayıp şirin ve barış güvercini olarak topluma pazarlayanlar, seçim barajını aşmasını saylayanlar bunlardır.

 Maalesef tabanlarını tenzih ederek ifade etmek isterim ki, ülkenin geleceğinin ve menfaatlerinin zarar göreceğini bildikleri halde muhalefet parti liderleri de o izde yürümektedirler.07 Haziran seçimlerinde bu amaçlarına yaklaştıklarını düşünen gerek  iç ve dış vatan haini ve Türkiye düşmanlarına karşı, gerekse milletin ve ülkenin bekasını düşünmeden kendi başarısızlıklarını örtmek ve koltuk mücadelesi verenlere karşı milletimiz en güzel cevabı 01 Kasım da verecektir.

10 YILLAR SONRA BİR R.TAYYİP ERDOĞAN DAHA GELECEĞİNİ ALLAH TAN BAŞKA KİMSE BİLEMEZ

                Ak Parti Başkanlık sistemini, R.Tayyip Erdoğan için değil, geçmişten alınan siyasi acı tecrübelerden dolayı istemektedir. Türkiye bulunduğu coğrafya itibariyle stratejik bir öneme sahip olduğu her birimizin malumudur. Bu bölgede menfaatleri projeleri olanların bölge ülkeleri üzerinde yapmış oldukları ortadadır. Güçlü ve söz sahibi bir Türkiye planlarını bozmaktadır. Bu yüzden var güçleriyle geçmişten bugüne güçlü ve tek başına hükümetleri kurmuş oldukları, komplolarla, vesayet rejimiyle, bir şekilde saf dışı etmişlerdir.

 Ülkeyi siyasi istikrarsızlar, ekonomik buhranlarla cebelleşen, Koalisyonlarla yönetilen muhtaç bir ülke haline dönüştürmek suretiyle, bölgesindeki gelişmelere takati olmayan, İMF kapılarında dolaşan, söz dinleyen, milletin muktedir olamadığı, statükonun hakim olduğu, vesayet rejiminin hakim olduğu bir Türkiye …

BU  BÜYÜK OYUNU  MİLLET OLARAK BOZMAK ZORUNDAYIZ.

Türkiye üzerinde olup bitenler, sen ben olayından çıkmıştır. 13 Yıllık kazanımlarımızı yok etmek isteyenlere, Türkiye yi itibarsızlaştırmaya, güçsüzleştirmeye çalışanlara, geleceğimizle oynayanlara karşı 01 KASIM “ Dur” deme zamanıdır. 01 Kasım seçimleri normal bir genel seçim havasından çıkmıştır. Türkiye nin milli mücadelesi haline gelmiştir. Bizlerde, artık bir milli mücadele haline gelen sürecin, sonuna kadar yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Rabbim milli birlik ve beraberliğimizi bozmasın, milletimiz tüm yaşananları gayet iyi görmektedir. Ak Parti milletinin dualarını alan ve vatandaşlarıyla gönül bağı olan bir siyasi iradedir.

Nevşehir Anadolu nun kalbidir.Ak Parti şehridir.Recep Tayyip Erdoğan aşığıdır.Geçmişte olduğu gibi  3-0 la dünya liderine,Ak Parti ye desteğini verecektir.Buna inancımız tam dır.

01 Kasım seçimlerinin bugünden ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Selam ve saygılarımla,

ERSAN ERKUT

AK PARTİ

NEVŞEHİR E.İL BAŞKANI