AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı ve eski İl Başkanı Mali Müşavir Ersan Erkut Nevşehir'imiz ile ilgili Hayallerimiz var dedi...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı ve eski İl Başkanı Mali Müşavir Ersan Erkut, www.fibhaber.com a önemli açıklamalarda bulundu:

Yeni Türkiye’nin şekilleneceği 7 Haziran 2015’de yapılacak 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için AK Parti’den Nevşehir Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Erkut konuşmasında, “Rabbim bize Nevşehir'imize hizmet edebilmek amacıyla, bu kutlu görev talip olmayı nasip etti.

Erkut, şimdi zaman Bu kutlu  AK davamıza İl Başkanlığı göreviyle hizmet etme onurunu yaşamış bir kardeşiniz olarak  edindiğimiz deneyimleri hemşehrilerimize, şehrimize aktarma zamanıdır. Rabbim Nevşehir ve ülkeme hizmet etmek için bizlere Milletvekili Adaylığı onurunu nasip ederse Tüm kardeşlerimizle birlikte var gücümüzle şehrimize, hemşehrilerimize hizmet edeceğiz” diye konuştu.



 “NEVŞEHİR'İMİZ İLE İLGİLİ HAYALLERİMİZ VAR”

Erkut, “Şehrimizde ayak basmadık ne bir ilçe ne bir belde nede köy kaldı. İl Başkanı olarak görev yaptığım süre içinde Nevşehir ile ilgili projelerle ise bizzat ilgilendim. Çalışma arkadaşlarımdan sürekli bilgi alıp aksayan bir durum olduğunda müdahale ettim.
Görev yaptığım süre içinde hemşehrilerimin desteğini hep hissettim, sizleri mahcup etmemeye çalıştım. Şimdi de çıkmış olduğum bu yolda Cenabı Allah’ın izni ile sizleri mahcup etmeyeceğim. Nasıl ki insanların sevdikleri, ailesi ve kendisi için hayalleri varsa, Nevşehir'imiz için de hayallerimiz var. Yeni Türkiye’yle Nevşehir'imizi daha yaşanabilir, güçlü ve huzurlu hale getirmek için hemşehrilerimizle istişare ederek sorunları Meclise taşıyacağım, takipçisi olacağım ve beklentilere tercümanlık yapacağım. Yalnız Nevşehir için değil, ülkemiz ve halkımızın geleceği için milli iradenin tecelli ettiği, toplumsal sorunların çözümünün adresi olan TBMM'de Nevşehir'in sesinin daha gür çıkması için var gücümle çalışacağımdan emin olabilirsiniz.

Türkiye’nin emin ellerde ve emin adımlarla geleceğe ilerlediğini unutmayın. Bunu, gerek ülkemiz gerekse şehrimizde gerçekleştirdiği projelerini adım adım takip etmiş bir memekeler sevdalısı olarak söylüyorum. Şehrimizin, ilçelerimizin,beldelerimizin, köylerimizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Şimdi edindiğimiz deneyimleri hemşerilerimize, ilimize, ülkemize aktarma zamanı.
Bu çalışmalarımızı yaparken devlet bürokrasisinde edinmiş olduğum tecrübelerimi, enerjimi memleketimiz ve Nevşehir için harcayacağımdan emin olabilirsiniz.

Bu kapsamda özellikle ilimiz için Eğitim ve Turizm konuları büyük önem arzediyor. Nevşehir merkezli tüm ilçe ve beldelerimizle birlikte modern şehirler halini almasında hep birlikte önemli katkılar sağlayacağız.
Yine Yoksul ve alt gelir grubundaki vatandaşlarımızın konut edinimleri ise hayati önem taşıyor. Bu konunun çözümü amacıyla gerekli çalışmaları hep birlikte yürüteceğiz.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hep ne söyledi? Yola çıkarken, “Uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece”. “Gideceğiz gündüz gece, durmak yok yola devam” dedi. Hep birlikte çalışacağız, şehrimiz, hemşehrilerimiz için “Durmak yok yola devam”.
Sizlerin desteği ve Cenap-ı Allah’ın takdiri ile bu ulvi göreve talip oldum. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la başlayıp, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile ‘Yeni Türkiye’ heyecanıyla devam eden süreçte, katkı sağlamak ve bu hizmetlerde yer almak için siz Nevşehirli  hemşehrilerimin desteğini bekler, Cenap-ı Allah’tan bizler ve memleketimiz için hayırlar getirmesini niyaz ederim.”

" 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum dedi..."
Erkut, ‘Cennet anaların ayaklarının altındadır’ düsturunu inanmış bir toplumun ferti olduğunu ifade edem Bulut, “Bizim medeniyet tasavvurumuzda şiddetin hele hele kadına karşı şiddetin asla meşru bir müdafaası olamaz. Yeni Türkiye’de kadına şiddetin yeri yoktur. Yeni Anayasayapılırken bunun kanuni temellerini oluşturmak için gereğini yapma gayreti içerisinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum. Hedefim yılın sadece bir gününün değil 365 günün 8 Mart anlayışı içinde geçmesini sağlamak” şeklinde konuştu.