AK Parti Siyaset Akademisi “Yerel Yönetimler-2” programında başarısını birincilikle taçlandıran AK Parti Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

AK Parti Ar-Ge Başkanlığınca düzenlenen 16. Dönem Siyaset Akademisi'nde ödül almaya hak kazananlara ödüllerini verdi.

17 Şubatta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve ARGE Başkanı Süleyman Soylu’nun ilk dersi ile başlayıp, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın dersi ile sona eren akademinin ödül töreni gerçekleştirildi.

Başbakan, 'Siyaset Akademisi' birincilerine ödül verdi


81 İlin birincileri ile Türkiye genelinde dereceye girenlerin ödüllerini aldığı törende AK Parti Siyaset Akademisi “Yerel Yönetimler-2” programında Nevşehir il birinciliğini kazanan AK Parti Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Başbakan Erdoğan’ın elinden plaket alma mutluluğunu yaşadı.

Öte yandan AK Parti Nevşehir il seçim işleri Başkanı Edip Avşar, AK Parti siyaset akademisi yerel yönetimler programındaki il korordinatörliğü ve 30 mart yerel seçimlerindeki seçim işleri başkanlığı görevlerinde göstermiş olduğu gayret ve başarılardan dolayı Sayın Başbakanımızın elinden ödülünü aldı.

AK Parti Nevşehir il seçim işleri Başkanı Edip Avşar yönetiminde Yaklaşık 2 ay süren programda,AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu,  Çevre ve şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammed Balta,  Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve Öğretim Görevlileri ile Nevşehir de yaklaşık 100 kursiyere ders verilmişti.