NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Fahri Ertik, AK Partili Nevşehir Milletvekillerine meydan okumayı sürdürdü.

Geçtiğimiz günlerde AK Partili Nevşehir Milletvekili adaylarına Nevşehir’in sorunlarını ve çözüm önerilerini tartışmak üzere bir çağrıda bulunan CHP Nevşehir Milletvekili Ertik, AK Partili vekil adaylarından bu çağrısına yanıt bulamamıştı. Ertik’in çağrısına MHP Nevşehir Milletvekili ve adayı Mehmet Varol ile Saadet Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Uğur Keleş olumlu yanıt vermişlerdi.

İlimizin meselelerini ve çözüm önerilerini radyo ya da kamuoyuna açık bir platformda tartışma çağrısını yineleyen CHP Nevşehir Milletvekili adayı Fahri Ertik, “Çağrımıza Sayın Varol ve Keleş’in yanıt vermiş olmalarına teşekkür ediyorum. Ancak 13 Yıldır iktidar olan, icraatın başında olan AKP’liler. Onların çağrımıza yanıt vermesini bekliyordum. Dolayısıyla bizim muhalefet partili milletvekili adayları ile konuşacağımız çok fazla bir şey yok. Onlarla da konuşur, tartışırız ama asıl AKP’li vekil adaylarının bu çağrımıza kulak vermesidir. Çağrımızı yineliyorum. Eğer kendilerinin bilgi ve tecrübelerine güvenemiyorlarsa üst düzey bir partili yönetici de bu davetimize icabet edebilir. Eğer bu ülkeye 13 yıllık iktidarları döneminde yararlı işler yaptıklarına inanıyorlarsa buyursunlar gelsinler” dedi.