NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Fahri Ertik, geçtiğimiz günlerde bir basın açıklamasında bulunarak ilimizden milletvekili çıkaran siyasi partilerin adaylarını radyo ya da kamuoyuna açık bir ortamda Nevşehir Meselelerini tartışmaya davet etmişti.


Bu davete şu ana kadar cevap veren isimlerden biri Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Mehmet Varol oldu. Varol, geçtiğimiz yıllarda özellikle seçim süreçlerinde bu tür tartışma programlarıyla adayların hem projelerini tartışabilme hem de kamuoyunun merak ettiği hususlara daha iyi cevap verebilme imkanı bulduğuna dikkat çekerken, radyo ya da kamuoyuna açık bir platformda Milletvekili adayları ile bir araya gelmeyi uygun bulduğunu ifade etti.

Ertik’in davetinin kendisi içinde uygun olduğunu söyleyen Saadet Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Uğur Keleş’te böyle bir tartışma programında kendisinin de yer alabileceğini söyledi.

AK Partili Nevşehir Milletvekilleri ve diğer siyasi partilerden CHP Milletvekili adayı Ertik’in davetine henüz bir cevap gelmiş değil.