Ertuğrul’dan İstişare Toplantısı

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in en fazla nüfusa ve seçmen sayısına sahip mahallelerinden biri olan Sümer Mahallesinin bayan muhtar adayı Hatice Ertuğrul, seçime sayılı günler kala son rötuşları yapıyor.

Seçim çalışmalarının başladığı günden bu yana ev ev gezip mahalle muhtarı seçilmesi durumunda yapmayı planladığı çalışmaları mahalle sakinlerine anlatan Sümer Mahallesi Bayan Muhtar Adayı Hatice Ertuğrul, evinde düzenlenen toplantıda seçim çalışmalarını masaya yatırdı ve son günlerde yapılması gereken çalışmalarla ilgili kendisine destek olan mahalle sakinleri ile istişare de bulundu.

Kendisiyle birlikte hareket eden muhtar azaları ile bir araya gelen Hatice Ertuğrul istişare toplantısında, “Yaptığımız bu toplantıda seçim çalışmalarımızın ilk günlerinden itibaren bugüne kadar neler yaptığımızı, seçime sayılı günler kala neler yapmamız gerektiğini değerlendirmek için bir araya geldik. Öncelikle bana destek olan muhtar azalarımız başta olmak üzere tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Özellikle seçim günü çok hızlı bir çalışma ortaya koymamız ve birbirimizden kopuk bir çalışma yapmamamız lazım. Sürekli bir iletişim halinde bulunmamız gerekiyor. Seçilmezsek dahi belirlediğimiz sorunları ve bunların çözüm yollarını bir mahalle sakini olarak aramamız gerekiyor. Mahallemizde nerede bir sorun var, nerede bir gariban var, bu sorunların çözümü için belediye ya da diğer kamu kurum ve kuruluşları ile ne yapılması gerekiyor bunları hep birlikte ele almamız gerekiyor. Seçime sayılı günler kala bütün bu çalışmalarda bize destek olan arkadaşlarımızdan daha gayretli bir çalışma ortayla koymalarını bekliyorum” diye konuştu.

Sümer Mahallesi Muhtar Adayı Hatice Ertuğrul’un azaları; Bahtiyar Özkan, Şengul Çeri, Hazim Aykanat, Nusret Durak, Menderes Küçüktüfekçi, Derviş Turan, Remziye Güleşen ve İlhan Seyhan isimlerinden oluşuyor.