07 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde, seçim turlarına devam eden Nevşehir AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Çavuşoğlu Galericiler Sitesi’nde büyük bir coşkuyla karşılandı.

 Ziyaret ettiği işyeri sahipleri ile birlikte kimi zaman kısa sohbetler yapan AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, esnafların kendilerine gösterilen ilgiden oldukça mutlu olduğunu belirtti.

Seçim gezilerine devam eden AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, beraberinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver,  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti  Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti  İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğu ile birlikte Çavuşoğlu Galericiler Sitesi’ni ziyaret etti.

7 Haziran seçimleri ile Nevşehir için yeniden bir hizmet döneminin başlayacağını ifade eden AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz; hizmetlerin Nevşehir’e akacağını kaydetti.

Ziyaretlerinde AK Parti hükümetinin yaptıklarını anlatan Açıkgöz; “Ekonomi vizyonumuzu tutarlı, etkili ve başarılı bir şekilde hayata geçirdik. Bu yeni kapsayıcı ekonomik modelimizin daha iyi anlaşılması için AK Parti öncesi dönemlerin hatırlanmasında büyük yarar vardır. Geçmiş ile mukayese edildiğinde, hemen her alanda olduğu gibi ekonomide de çarpıcı bir dönüşüm görülmektedir. Bu tüm Türkiye’de olduğu gibi İlimize olumlu şekilde yansımaktadır. İnşallah bu ekonomik istikrar 7 Hazirandan sonrada devam edecektir” dedi.

AK Parti Milletvekili ve adayı Murat Göktürk ise, bugün Türkiye'nin, içinde bulunduğu bölgenin en büyük ekonomisi ve en etkin siyasi aktörü durumuna geldiğine işaret ederek; “AK Parti iktidarı tüm bunları halkından aldığı o büyük güven ve destekten dolayı sağlamıştır ve ben bu desteğin 12 Haziranda katlanarak devam edeceğinden hiç kuşkum yoktur. AK Parti gücünü daima milletten almıştır" dedi.

Yaptıkları ziyaretlerde milletin Ak Parti’ye teveccühünü arttırarak sürdürdüğünü gördüklerini ve bu teveccühün hem Nevşehir hem Ülkemiz için daha çok iş yapma konusunda en büyük dayanakları olduğunu belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili ve adayı Ebubekir Gizligider, “Halkımız eski Türkiye’de yaşanan meseleleri artık yeniden yaşamak istemiyor. AK Parti olarak biz yeni Türkiye diyoruz, milletimiz de Nevşehir’de Yeni Türkiye’ye destek veriyor. Bu seçimden de hiçbir yoruma ihtiyaç bırakmayacak şekilde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde hem ülke genelinde hem de Nevşehir’de milletimizle, değerli hemşehrilerimizle birlikte büyük bir başarıya imza atacağız, 13 yıldır kesintisiz süren seçim geleneğini bir kez aha tekrarlayıp, milletimizle AK Parti’nin kopmaz gönül bağını sandığın iradesiyle bir kez daha tescilleyeceğiz inşallah” dedi.

Kendilerine gösterilen yakın ilgiye teşekkür eden AK Parti Milletvekili adayları, büyüyen ve gelişen Nevşehir’de hizmetlerin yürütülmesi için vatandaşların yanı sıra esnafların duyarlı yaklaşımlarının sevindirici bir düzeyde olduğunu belirtti.

AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, seçim gezisini esnaf ziyaretleri ile sürdürecek.