Müracaat dosyasını Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman’a teslim eden Çiftci, “Gülşehir için elimizi taşın altına koyduk bu göreve talibiz” dedi.

Gülşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Çiftci, müracaatta yaptığı konuşmada, Gülşehir’e hizmet amacıyla elimizi taşın altına sokma gereği duyduklarını ve potansiyeli ile bulunduğu yeri hak etmeyen Gülşehir’e modern bir şehircilik anlayışı ile daha iyi daha ileri müreffeh bir hale getirmek amacıyla söz konusu göreve talip olduklarını belirtti.

Gülşehir ve çevresinde belirttiğimiz hususları meydana getirebilmek adına çalışabilecek gücü projeyi vizyonu dinamikliği kendimde fazlasıyla hissettiğinin altına çizen Çiftci, “Gülşehir’i Nevşehir’in diğer ilçeleri arasında hak ettiği yer olan 1. Sıraya getirmek adına enerjimizin tamamını bu işe kanalize edeceğimizi düşündüğümüzden ve daha önceden vatandaşlarımız tarafından oluşmuş beklenti ve isteklere karşılık verebilmek adına yola çıktık” dedi.

Çiftci, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Gülşehir için projelerimiz hazırdır. Sürecin ilerleyen zamanlarında bunları da açıklayacağım. Gülşehir’in benimle birlikte ivme kazanacağına inanıyorum. Her gün geriye değil, aksine ileriye giden bir Gülşehir hayalimdir. Bunun içinde gerek bu süreçte gerekse adaylık açıklandıktan sonraki süreçte partili partisiz tüm vatandaşlarımıza kucak açıp tüm fikir ve projeleri değerlendireceğiz. Ayrıca Tuzköy ve Karacaşar beldelerimizde modern bir şehircilik anlayışı ile tanıştıracağız. Buralardaki vatandaşlarımızın da derdine derman olmaya çalışacağız. Bununla birlikte hastanın teşhisinin doğru konması gerektiğine inanıyorum. Doğma büyüme Gülşehirli biri olarak Gülşehir’in caddesinden sokağına kadar sorunlarının ne olduğunu çok iyi biliyorum. Bunun da hizmet etmenin ilk adımı olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla değerli vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alacaklarından hiçbir şüpheleri olmasın. Koltukta değil sahada vatandaşlarımızın yanında çalışan bir belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Adaylığımızın tüm vatanımıza milletimize hemşerilerimize ve partimize hayırlı olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz”