Ak Parti’den Gülşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Av. Fatih Çiftci çok demokratik bir süreç geçirdiklerini belirterek teşekkür mesajı yayınladı.
Çiftci yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Gülşehir de koltuk sevdası değil; memleket, hizmet sevdası söylemi ile çıktığımız yolda bugüne kadar destek olan, olmayan tüm teşkilat üyelerimize hemşerilerimize, dostlarımıza ve siz değerli basın mensuplarına teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım. 

Aday adaylığı sürecince 12 arkadaşımızla beraber saygı ve sevgi kuralları çerçevesinde güzel seviyeli bir rekabet yaşadık. Aday adayı olduğum ilk günden bu tarafa adayımız her kim olursa olsun particilik ve teşkilatçılık anlayışım gereği aday olalım yada olmayalım partimizin ve adayımızın sonuna kadar arkasında olacağımızı, dik duruşumuzdan taviz vermeyeceğimizi söylemiş idim.  Bu minvalde aday olarak açıklanan mevcut belediye başkanımız sayın Mustafa Dursun beyefendiye başarılar diliyor, hayır dileklerimizi iletiyoruz.  

Bundan sonrasında mevcut adayımızın etrafında yanında kenetlenerek; partimiz ve Gülşehir’imiz, için ne gerekiyorsa yapmaya hizmet etmeye devam edeceğiz.  
       
Bu vesile tüm il ilçe ve belde adaylarımızı kutlar ve başarılar dilerim. İnşallah 30 Mart 2014 seçimleri ülkemiz milletimiz ve partimiz açısından hayırlara vesile olur. Sevgi Saygılarımla.”