Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde ilk olarak Hacı Bektaş-ı Veli türbesini ziyaret ederek burada dua eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, daha sonra partisinin ilçedeki seçim bürosunu ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, "Hacıbektaş-ı Veli Türbesi'ni ziyaret ettik. Dualarımız, milletimizin birlik beraberliği ve huzuru için. " dedi. Ziyaretin ardından partisinin seçim bürosunu ziyaret eden Kaya:" Can’lar diyarı #Hacıbektaş’ımızda teşkilatımızla kucaklaştık. Bu güzel ilçemizi çöp, çukur, çamur zihniyetinden kurtarmak için çok çalışacağız.

Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.
Hep birlikte kardeş olacağız. "dedi.

AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Emrah Demir, AK Parti Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı Şenay Gök, partililer ve çok sayıda Hacıbektaşlı vatandaşlar tarafından karşılanan Kaya'ya, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve AK Parti Nevşehir teşkilatı yöneticileri ile Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan eşlik ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; Genel Başkan Yardımcımız Sayın Dr. Fatma Betül Sayan ve teşkilatımızla Hacıbektaş ilçemizi ziyaret ediyoruz.‬ ‪“Sevgi,hoşgörü ve merhamet diyarı Hacıbektaş’ımız, 31 Mart’ta AK Belediyeciliğe hemşerilerimizin desteği ile kavuşacak inşaAllah. Kültür başkenti Hacıbektaş’ımız, AK PARTİ Belediye Başkan adayımız Şenay Gök ile şahlanacak; Hacıbektaş ilçemiz kazanacak.” dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ise; "Genel Başkan Yardımcımız Fatma Betül Sayan Kaya hanımefendi, Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, İl başkanımız Mustafa Rauf Yanar ve teşkilatımızla beraber hoşgörü ve sevgi diyarı Hacıbektaş'ımızı, Anadolu irfanının ariflerinden Hacıbektaş-ı Veli Türbemizi ve partimiz seçim ofislerimizi ziyaret ettik. İnşallah 31 Mart'ta Hacıbektaş ilçemizde AK Parti Gönül Belediyeciliği ile tanışacak" dedi.