AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Nevşehir’de, esnafları ziyaret etti.

Akşam saatlerinde Nevşehir’e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ve AK Parti Nevşehir teşkilatı yöneticileri ile birlikte esnafları işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.

Esnaflarla kısa sohbetler yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, 31Mart ’da gerçekleştirilecek seçimlerde esnafların AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ya destek sağlamalarını istedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ; "Genel Başkan Yardımcımız Sayın Dr. Betul Sayan ve teşkilatımızla hemşerilerimizi, esnaflarımızı ziyaret ediyoruz.‬ ‪“Gönül Belediyeciliği için 31 Mart’ta milletimiz tam destek diyor. Milletimizin zaferini AK Destanlarla süsleyeceğiz Memleket İşi Gönül İşi “ dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, daha sonra basın mensuplarına gerçekleştirilen temaslarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya; "Nevşehir'in güzel insanlarıyla birlikteyiz. Atatürk Bulvarı'nda esnafımıza hayırlı işler dileyip Belediye Başkan Adayımız Rasim Ari için destek istedik." dedi.