Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'ı makamında ziyaret etti.,

“Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” 18. Dönem siyaset akademisi eğitimlerinin 8. Haftasında tecrübe paylaşımı konulu eğitim programramına katılmak için Nevşehir’e gelen Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada partililerle bir arayan gelen Şahin, 24 Haziran’da yapılacak genel seçimlere daha çok çalışılmasını istedi. Şahin, “Değerli arkadaşlar bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ülkemiz için 2023 hedeflerini ortaya koydu. 81 milyon insan olarak hep birlikte bu hedeflere odaklanıp ve bu hedefleri gerçekleştirme yolunda çok yoğun bir sarf ediyoruz. Eğer biz gerçek anlamda 2023 hedeflerine ulaşmak istiyorsak, Türkiye’nin küresel düzeyde bir güç haline gelmesini arzu ediyorsak Türkiye’nin bir istikrar adası olma konumunu devam ettirmesini istiyorsak önce 24 Haziran seçimlerini ve beraberinde 2019 yılını başarılı bir şekilde geçirmek zorundayız. 2023, 2019’dan geçiyor. Eğer biz 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri ile 2019’da mahalli seçimlerde Allah’ın izni ile güçlü bir zaferle çıkarsak Türkiye’nin önü açılacaktır. Her birimiz geçmişten daha çok çalışmak zorundayız. Daha fazla heyecan duymak, daha fazla azim ve kararlı şekilde mücadelemizi sürdürme zorundayız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da Şahin'e ziyaretleri için teşekkür etti.