AK Parti Nevşehir Milletvekili Erdal Feralan açıklamasında; "Son günlerde, kökü dışarıda olan bazı mihraklarca AK Parti’yi yıpratmaya yönelik itibarsızlaştırma ve karalama kampanyaları yürütülmektedir.

Bir kısım medya, sermaye ve çeteler; dışarıdan güdümlü olduğu anlaşılan ve önceden hazırlandığı belli olan bir psikolojik operasyonu yürütmektedir. Hedef açıktır; Hedef 11 yıldır istikrarı yakalamış büyüyen ve güçlenen Türkiye’dir. AK Parti’nin 11 yıldır hem içeride hem dışarıda Ülke çıkarlarını gözeten politikalar izlemesi ve artık Türkiye’nin dünyada söz sahibi olması birçok şer odağını rahatsız etmiştir. İçeride ve dışarıdaki bu şer odakları ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar Milli İradeye boyun eğdiremeyeceklerdir."
            "Askeri vesayete, bürokratik vesayete, yargı vesayetine, dış güçlere ve çetelere boyun eğmeyeceğiz"

            "Herkes bilsin ki AK Parti iktidarı bu milletin kendisine verdiği emanete hiçbir zaman halel getirmeyecektir. Askeri vesayete, bürokratik vesayete, yargı vesayetine, dış güçlere ve çetelere bugüne kadar boyun eğmedik bundan sonra da eğmeyeceğiz."

            "Türkiye emin adımlarla yoluna devam eder ve kurulan tuzakları bir bir bozar."

            "27 Nisan Muhtırası sonrası, kapatma davası sonrası nasıl dik durduysak bu yıpratmalara karşı da öyle dik duracağız. Birileri manşetlerle, kirli oyunlarla, tehditlerle ve kurdukları tuzaklarla AK Partiyi köşeye sıkıştırabileceğini sanıyor ama yanılıyorlar. AK Parti'nin arkasında koca bir millet var. AK Parti hesabı yalnızca ve yalnızca Millete verir. AK Parti gücünü ne karanlık çevrelerden ne okyanus ötesinden nede kirli ittifaklardan almaktadır. AK Parti gücünü sadece milletten almaktadır. Birileri boşuna ellerini ovuşturmasın. Türkiye’nin yolu değişmez, Türkiye emin adımlarla yoluna devam eder ve kurulan tuzakları bir bir bozar."

            "30 Martta Millet bu odaklara dersini verecektir."

            "İnanıyorum ki; Bu yıpratma sürecinden, AK Partimiz Milletimizin desteğiyle güçlü çıkacak ve 30 Martta Millet bu odaklara dersini verecektir." dedi.