Nevşehir Milletvekili A.Erdal Feralan FİB Haber Merkezine  ülkemiz de yaşanılan son terör olaylarına ilişkin olarak; "Biz birlikte Türkiye’yiz, birimiz eksik olursa Türkiye eksik olur. Bu yüzden tüm millet olarak sağduyulu olmalıyız. Hepimizin ortak buluşma noktası bu kutsal topraklarda sevgi ve barış içinde yaşamaktır dedi.

Feralan;Birliğimize ve dirliğimize yönelik oynanan oyunlar asla amacına ulaşamayacaktır dedi.

Biz Birlikte Türkiye’yiz…

 

AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ ERDAL FERALAN’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

AK Parti Nevşehir Milletvekili Erdal Feralan, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristlerin güvenlik güçlerine saldırmaları nedeniyle şehit olan askerlerimiz için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Milletvekili Feralan mesajından şunları söyledi:

"Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristler güvenlik güçlerimize saldırmış çıkan çatışmada birçok terörist öldürülürken 10 askerimiz şehit düşmüştür. Öncelikle hain terör saldırılarını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.

Terörün amacı milletimizin birlik ve beraberliğini bozmak, ülkemizin gelişmesini engellemek, vatandaşlarımızın huzurunu kaçırmaktır. Türkiye'nin dünyada süper güç olmasını istemeyen iç ve dış güçler ve bazı ülkeler terör örgütünü taşeron olarak kullanmaktadırlar.

Kürt kökenli vatandaşlarımızın hakkını savunduğunu iddia eden terör örgütü en büyük zararı Kürt kökenli vatandaşlarımıza vermektedir. Bölgede yol yapan, hastane yapan, havalanı yapan, baraj yapan iş makinelerini ateşe veren, sağlık görevlisini, öğretmenini, imamını öldürenler bölge insanının bırakın haklarını savunmayı onların huzurlu bir hayat sürmesinin önünde en büyük engeldir. AK Parti'nin iktidara geldiği günden bu yana hükümetimizin icraatlarından ve bu icraatların halk kanadından destek bulmasından rahatsız olan terör örgütü bu rahatsızlığını da güvenlik güçlerimize, sivil halka, parti binalarımıza ve teşkilat mensubu kardeşlerimize yaptığı saldırılarla açıkça göstermişlerdir.

Her şehit haberi bizleri büyük bir üzüntüye sevk etmekte bir o kadar da terörle mücadeledeki kararlılığın artmasına neden olmaktadır. Bu konu, üzerinden siyaset yapılacak bir konu değildir. Maalesef bazı açıklamalar ve sosyal medya üzerinden AK Parti'ye yönelik eleştiriler, terör üzerinden rant devşirme çabalarıdır. Terörün önlenmesinde herkesin duyarlı olması gerekir.  PKK ve onun içeride ve dışarıdaki destekçilerine verilecek en güzel cevap, tüm vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içinde, askeri ve siyasi güçlerin yanında olmasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."dedi.