12 Haziran 2011 seçimlerinde Nevşehir'den aday adayı olan ve temayül yoklamasında büyük başarı göstermesine rağmen aday gösterilmeyen Feride Bitirim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanlığı görevinden istifa etti.
AK Parti aday adaylığı için bomba istifa !
İlk kez aday adaylığı için istifasını www.fibhaber.com a açıklayan Değerli hemşehrimiz Feride Bitirim, İstifası sonrası duygularınıda bizimle paylaştı.

Bitirim, FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında, Nevşehir'imizi AK
 Parti iktidarı ile gelişim yolunda desteklemek,mevcut birikim ve tecrübelerimizle birlikte tüm enerjimizle çok daha iyi yerlere götürmek, bizimde en asli görevlerimiz arasında gelmektedir.

Bir Bayan olarak, Anne ve eş olarak Evinde olsun çalışma hayatıyla işinde olsun gösterdiği büyük başarıları Mecliste de gösterecek güce fazlasıyla sahiptir diyen Bitirim, Nevşehirimizin mecliste ilk defa bir bayan vekil tarafından temsil edilebilme ihtimali bile beni çok fazla heyecanlandırmakta ve büyük bir gurur vermektedir. Son olarak diyeceğim, her şey Türkiye’miz için herşey Nevşehir için, tüm emeklerimiz tüm çalışmalarımız. Benimle birlikte bu yolda yürüyen tüm Aday Adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Herkes için hayırlara vesile olsun" dedi


AK partinin her ilden bir kadın aday göstermek istemesi Başkanımızın şansını arttıracak gibi görünüyor, hemşehrimize çıktığı bu umut dolu yolda başarılar diliyoruz.