Fuat Balkan, AK Parti'den Göreme Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusu yaptı.
Göreme Belediye Başkanlığına adliyede yazı işleri müdürü olarak görev yapan mütevaziliği ile tanınmış, dürüst, çalışkan Fuat Balkan'da bugün resmi olarak aday adaylık başvurusunu yaptı.

Uzun yıllardır Nevşehir Adliyesi'nde görev yapan ve halen Hacıbektaş Adliyesi Yazı İşleri Müdürlüğü ve İcra Müdürlüğü gibi görevleri başarı ile yürüten Fuat Balkan adaylık başvurusu dosyasını bugün AK Parti İl Başkanlığına teslim ederek adaylık başvurusunu da resmiyete dökmüş oldu.

Göreme beldesinin tüm sorunlarını bilen ve bunlara ilişkin bir dosyada da hazırlayan Fuat Balkan yaptığı açıklamada; Göreme'nin sorunlarını ve çözüm yollarını bildiklerini, uzun zamandır bunlara ilişkin çalışma yürüttüklerini, nasip olur da göreve gelmeleri halinde Göreme Kasabasının bütün sorunlarını çözeceklerini, Göreme'yi daha yaşanılabilir bir belde haline getireceklerini dile getirerek, çok değişik projelerinin olduğunu, zamanla bunları hayata geçireceklerini, projelerinin hiçbirinin hayali olmadığını, hepsinin çalışmalarını yaptıklarını belirtti.

Balkan yaptığı açıklamada; "Öncelikle 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin öncelikle ülkemize, şehrimize ve beldemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Çıktığımız bu kutlu yolun hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Uzun yıllar kamu kurumunda idarecilik yaptım. Neyin, nasıl yapılması gerektiğini biliyorum. Allah nasip ederde göreve gelirsek halkımız buna şahit olacak. Göreme Kasabasının çehresini değiştirmeye talibiz. Ülkemiz, şehrimiz ve Göreme'miz için bu işe talip olduk. Halkımızın teveccühleri, istek ve görüşleri ile ile çok iş yapacağız inşaallah." şeklinde açıklamada bulundu.    


    Fuat BALKAN kimdir.
    1972 doğumlu olup ilk ve ortaokulu Göreme'de tamamladı. Lise öğrenimini ise Nevşehir Ticaret Lisesi Muhasebe bölümünde tamamladı. Sonrasında İlkadım Dergisi'nde 10 yılı aşkın süre grafik&tasarım ve yöneticilik yaptı. 2003 yılında Nevşehir Adliyesi'ni birincilikle kazanarak zabıt katibi olarak memurluğa geçiş yaptı. Bu süreçte yükseköğrenimini Hukuk / Adalet Bölümü ve İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümlerini okuyarak tamamlayan Balkan daha sonra görevinde başarılı olarak 2016 yılında ilimiz Hacıbektaş ilçesine Yazı İşleri Müdürü olarak atandı ve burada görev yaptığı süre zarfında İcra Müdürlüğü, Satış Memurluğu gibi verilen bütün görevleri başarı ile yapan Balkan evli ve iki çocuk babasıdır.