Beyaz Tv'de ekrana gelen Dinamit programını moderatörü, milyonlarca halkın sevgilisi gazeteci-yazar Latif Şimşek, AK Parti’den adaylık başvurusunda bulundu. 

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti’de milletvekili aday adayı olmak için müracaatlar devam ediyor. Adaylık için başvuran bir isim de gazeteci ve yazar Latif Şimşek oldu. Erken seçim sürecini değerlendiren Şimşek, bu süreçte sadece Türkiye’de değil dünyada yaşanan gelişmelerin de etkili olduğunu ifade etti.

FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Şimşek,; "Türkiye'nin ve İslam dünyasının HAÇLI-SİYONİST ve iç ihanet odaklarının kuşatmasında olduğu bu dönemde, hizmete layık görülürsem Cumhurbaşkanımızın savaşına destek verebilmek umuduyla aday adayı oldum. Dualarınızı ve desteklerinize bekliyorum. Saygılarımla." dedi.

NİYE ADAY ADAYI OLDUM?

1) Türkiye'yi ateşe atmak isteyen FETÖ-PKK-PYD ve her türlü iç ihanet odaklarıyla göze göz dişe diş mücadelesinde sayın Cumhurbaşkanımızın yanında gönüllü bir nefer olabilmek için.

2) Son Haçlı Seferini başlatan Siyonist ve Neocon Evangelistleri geldikleri çöplüğe geri göndermeye kararlı bir siyasal zihniyetin bir parçası olmaktan onur duyacağım için.

3) Bu millete bu topraklara, ecdada olan vefamı gösterebilmek, gelecek nesle borcumu ödeyebilmek, "Daha güçlü daha büyük bir Türkiye" sevdalılarına karınca kararınca omuz vermek için aday adayıyım.

4) Kırkbeş yıldır yaşadığım Ankaralı dostlarımın, sevenlerimin isteği ve baskısıyla Ankara'dan aday adayıyım.

5)Yeni dönemde Cumhurbaşkanımızın ve ülkemizin ihaneti kabil olmayan, pazara değil mezara kadar yol arkadaşlarına ihtiyacı olduğunu bildiğim için, layık görülürsem, yeterliysem aday adayıyım.

6) İmam Hatip Mezunu olduğum için, bir dönem kendince bizleri aşağılamaya çalışan zihniyete, yüreğimize bakmadan bizi diplomamız ile yargılayan çapulculara aynı muameleyi yapmadan insanlık dersi verebilmek için aday adayıyım. Allah Utandırmasın.

FİB Haber Merkezi olarak değerli dostumuz Gazeteci Latif Şimşek'e aday adaylığı sürecinde başarılar diliyoruz.