Gazeteci-yazar Sevda Türküsev, Nevşehir AK Parti Kadın Kolları'nın organize ettiği programa konuk oldu.

Yazar Ve Yaşam Koçu Sevda Türküsev, Nevşehirli Kadınlarla Buluştu. Proğrama AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar,AK PARTİ Nevşehir İl Başkan Yrd.- Yerel Yönetimler Başkanı - İl SKM Başkanı Sami Demirses partililer ve çok sayıda bayan katıldı.

Ak parti 16 Nisan’da yapılacak referandum için propaganda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsam Ak parti Nevşehir kadın kolları teşkilatının düzenlediği programa katılmak üzere Nevşehir'e gelen Trt Radyo Haber ve Tek Rumeli Tv program sunucusu Sevda Türküsev,  referandum sürecini değerlendirdi.


Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen proğrama katılan Türküsev, Nevşehirli bayanlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylamasına İlişkin Bilgi verdi. Coşkulu kalabalığa hitap eden Türküsev, referandum sürecini değerlendirdi. Türküsev, “16 Nisan Türkiye için dönüm noktası olacaktır” dedi.

Sevda Türküsev, Yeni anayasanın üstüne Türkiye’de bu bir sistem değişikliğidir, rejim değişikliği değildir diyerek, bugün ben Nevşehir'de bunu gördüm. Ak Parti teşkilatları neden evet dediklerini kamuoyuna anlatacaktır” dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlunun gaflarına da değinen Türküsev, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı ve Başbakan ayrı partiden olduğu komikliğini geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda gördük.  Halka anlatılan 118 madde değil sadece 18 maddedir. 16 Nisanda sandıktan evet çıkması halinde Türkiye’de tüm dünya tanıyacaktır” şeklinde konuştu. Sandıktan çıkacak seçim tahminleri hakkında da görüşlerini açıklayan Türküsev, Ak Parti’nin oyu bellidir. Nevşehir'de her seçim olduğu gibi referandumda da sandıktan %50’nin çok üstünde evet çıkacağını düşünüyorum. Teşekkürü olan bir Millettir” ifadelerini kullandı.