Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, AK Parti Nevşehir Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı'yı seçim ofisinde ziyaret etti.

Aksu: Nevşehir'in gençlerinin potansiyelinin ayrı bir önem arz ettiğini belirterek, Bakanlık ve Nevşehir Belediyesi olarak çok güzel projeler planladıklarını kaydetti.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, burada yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Rasim Arı'nın, spor tesisleri ve yatırımları ile ilgili Nevşehir halkına verdiği sözlerin tamamının arkasında olduklarını, hatta daha fazlasını gerçekleştireceklerini belirterek, aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Muharrem Kasapoğlu’nun bizzat Nevşehir'e gelerek bu sözü tekrar kendisinin de ileteceğinin müjdesini verdi."

31 Mart yerel seçimlerinin sadece belediye seçimi değil aynı zamanda ülkenin beka meselesi olduğunu ifade eden Aksu, şöyle devam etti: “İnşallah bizler bir olacağız, iri olacağız, beraber olacağız, kol kola vereceğiz, hep birlikte sizlere hizmet edeceğiz Allah’ın izniyle.” dedi. 

31 Mart'ta Nevşehir'den güzel haberler beklediğini ifade eden Aksu, "Başkan adayımız Rasim Arı'yı önce Allah'a sonra Nevşehirlilere emanet ediyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı'da," Bakan Yardımcısı Sayın Aksu’yu Nevşehir’de görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu ziyaret beni oldukça mutlu etmiştir. 31 Mart’ta “Tevazu, Samimiyet ve Gayre ile” “Memleket İşi gönül İşi” diyerek bizlere inanan ve güvenenleri mahçup etmerek yolumuza devam edeceğiz inşallah" dedi... 

Konuşmaların ardından Başkan adayı Arı, Bakan Yardımcısı Aksu'ya günün anısı olarak, Kapadokya yöresine ait el işlemeli Halkalı Hitit takdim etti. 

Başkan adayı Rasim Arı yaptığı açıklamasında; "Kıymetli Bakan Yardımcımız Sinan Aksu, İl başkanımız, Milletvekillerimiz ve teşkilatımız ile beraber Gazi Stadı'mızda incelemelerde bulunduk, esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Ardından ofisimizde kendisine hediyelerini takdim ederek Ankara'ya uğurladık. Şehre dair uzun süredir devam eden istişarelerimizi bizzat yerinde inceleyerek bizlere destek olan dostumuz, Bakan Yardımcımız Sayın Sinan Aksu'ya tüm şehrimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; ‘Bir Hayalimiz Var Nevşehir’‬ ‪diyerek çıktığımız şehr-i eminlik yolunda Belediye Başkan adayımız Rasim Arı’nın seçim ofisindeyiz.‬ ‪“Sevdamız Nevşehir için bir ve beraber olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam, 31 Mart’ta AK Parti ile yine kazanan milletimiz olacak.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de, "Bugün de Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sayın Sinan Aksu'yu ağırladık. Esnafları ziyaret edip, şehrimizde gençlik adına, spor adına projelerimizi istişare ettik, esnaflarımızı ziyaret ettik. Nevşehirli hemşehrilerimizi ziyaretimizde, 31 Mart akşamında yaşayacağımız bir zaferin nişanelerini gördük...Nevşehir inşallah Rasim Arı ile Gönül Belediyesine devam edecek. Çünkü AK Parti milletin kendisi demek. AK Parti çalışmak demek, üretmek demek. Dolayısıyla biz tevazu, samimiyet ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 31 Mart akşamı bu zaferi yaşayacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Hep beraber çalışacağız. Beraber çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu süreci beraberce, çok başarılı bir şekilde geçireceğiz inşallah. 31 Mart'taki yerel seçimleride tüm Başkan adaylarımızla zaferle taçlandıracağımıza inanıyoruz.” dedi. 

Ziyaretini tamamlayan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, Nevşehir’den ayrıldı.