Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, AK Parti Ürgüp ilçe Başkanı Ali Özer, yeni yönetimi, yeni gençlik ve kadın kolları başkanları ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı grup toplantısına katıldı.

Devletine, Milletine, Ülkesine sahip çıkan ve Afrin harekatına tam destek veren Ürgüplüler TBMM'si sloganlarıyla adeta inlettiler.


“Dik dur eğilme, ÜRGÜP seninle” diye inledi genel kurul! 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genel kurul konuşması sırasında salonda Ürgüp heyetinin olduğu sıralardan "Dik dur eğilme, ÜRGÜP seninle" sloganı atıldı.Erdoğan sloganları tebessümle karşıladı. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan konuşmasında; "Milletimizle birlikte Kurtuluş Savaşımızdan sonraki en büyük istiklal ve istikbal mücadelesini yürütüyoruz. Bizi asıl yaralayan içimizdeki gafiller, ihanet şebekeleri, kuklalardır.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "TBMM AK Parti Haftalık olağan grup toplantımızı Sn. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdogan’ın Başkanlığında Ürgüp Belediye Başkanımız Sn Fahri Yıldız, Ak parti Urgup İlçe Başkanımız Ali Özer ve Ürgüp ve ilçe teşkilatımızla gerçekleştiriyoruz".dedi.


AK PARTİ ÜRGÜP İLÇE TEŞKİLATI TBMM’DEYDİ

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, AK Parti Ürgüp ilçe Başkanı Ali Özer, yeni yönetimi, yeni gençlik ve kadın kolları başkanları ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisinde Nevşehir Milletvekilleri Ebubekir GİZLİGİDER, Murat GÖKTÜRK ve Mustafa AÇIKGÖZ’ün konuğu oldular.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan’ın konuşmasını dinlemek için grup toplantısına katılan Ürgüp heyeti  Cumhurbaşkanı Erdogan’ın grupta ki konuşması sonrası Nevşehir Milletvekilleri Mustafa AÇIKGÖZ, Murat GÖKTÜRK ve Ebubekir GİZLİGİDER  ile Ürgüp İlçe Teşkilatı, bir süre sohbet ederek Ürgüp'ün sorunları ve güncel konular üzerine sohbette bulundular.



Açıkgöz; 'Ürgüp Teşkilatımızla Gazi TBMM’mizde bir aradayız' ‬
Açıkgöz, "AK Parti grup toplantımızda Ürgüp İlçe Teşkilatımızı ağırlamaktan onur duyduk. AK Parti olarak, Biz büyük bir aileyiz.” dedi.  

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; ‪“15 Temmuz’da milletimiz hainlere geçit vermedi; terör nerede ve nasıl olursa bizler geçit vermeyiz. Bugün Afrin’de kahraman Mehmetçik’lerimiz GüçlüTürkiye için terörle mücadele ediyor. Biz, birlikte Türkiye’yiz.
İslam medeniyetimizin sancaktarı aziz milletimiz; Allah’ın rızası için, tek vatan,  tek bayrak, tek devlet, tek millet için bugün de bir aradadır. Ümmetin ve milletin umudu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ın yanında milletimizle el ele gönül gönüle çalışmaya devam ediyoruz.”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER ” Ürgüp İlçe Teşkilatımızı misafir ettik, Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan İlçe teşkilatımıza teşekkürler ” dedi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat GÖKTÜRK Ürgüp İlçe Teşkilatını Mecliste Görmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.