AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kırşehir'e gitti.

Kırşehir'de Mucur ilçesini ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Kırşehir/ #Mucur Belediyemizdeyiz.‬Dünya lideri, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’ın selamlarını Mucurlu hemşerilerimize ilettik. ‬ Gönül Belediyeciliği ile aşkla, yorulmak bilmeden milletimizin huzuru ve refahı için AK hizmetlerle çalışmaya devam edeceğiz. " dedi.

Açıkgöz Çiçekdağı'nda...

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz," Çiçekdağı Belediye Başkanlığımızı ziyaret ediyoruz. Kırşehir Milletvekilimiz Mustafa Kendirli, Belediye Başkanımız Hasan Hakanoğlu ve meclis üyelerimizle belediyemizin devam eden yatırımları ve yeni projeleri üzerinde istişarelerde bulunduk. Çiçekdağı’nın yeni vizyonları için çalışan AK kadrolarımıza teşekkürler." dedi.

Açıkgöz, Kırşehir'in Akçakent İlçesinde...

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Mustafa Açıkgöz,"Akçakent Belediyemizdeyiz.‬ ‪Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde belediyelerimizde de milletimizin işaret ettiği şekilde hizmetlerimizi yenileyerek,17 yıldır olduğu gibi enerjimizi milletimize hizmet yolunda değerlendirmeye devam edeceğiz. Sevdamız Türkiye" dedi...

Kırşehir'de son durak cevizler diyarı Kaman...

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Ceviz diyarı Kaman’dayız.‬ ‪Kaman Belediye Başkanımız Necati Çolak ilçemizdeki AK projelerimiz hakkında bizleri bilgilendirdi. Milletimizle el ele gelişen, güzelleşen Kaman için teşkilatımızın da heyecanını görmek bizleri mutlu etti. Sosyal Belediyecilik Gönül Belediyeciliği " dedi.

Kaman/Kurancılı Belde Belediye Başkanımız Adem Bıcakcı ile de beldemiz hakkında istişarelerde bulunduk.