NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, siyasi hayatında katıldığı ilk Arabesk müzik içerikli radyo programında 7 Haziran seçimlerinden bugüne ülkenin geldiği noktaya dikkat çekerken, 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz ve Nevşehir için önemine dikkat çekti.

Kapadokya FM Radyosunda Haber Sorumlusu ve Gazeteci Ali Çamur’un haftanın 7 günü yaptığı Arabesk müzik ağırlıklı Gece Olunca isimli programına konuk olan AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı, 24. Dönem Milletvekili Ebubekir Gizligider, ülkede yaşanan terör olaylarının, yaşanan istikrarsızlığın önüne geçebilmek için her bir oyun büyük önem taşıdığının bilinciyle seçim çalışmalarını sürdürdüklerine değindi.

AK Parti’nin ülke gerçeklerine uygun olarak hazırladığı seçim bildirgesini erken seçimde sandık başına gidecek tüm seçmenlerin iyi tahlil etmesi gerektiğine de dikkat çeken AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Gizligider, programın sonunda Merhum Neşet Ertaş’ı da anıp Açma Zulüflerin isimli parçayı ailesine ve tüm Nevşehir halkına armağan etti.