Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Av. Ebubekir Gizligider 2016 yılı geçici bütçe kanun tasarısı görüşmelerinde TBMM Genel Kurulunda Konuştu. 

Gece saat : 04:00 sularına kadar sarkan, Geçici Bütçe Görüşmelerinin Çok geç saatlerde olmasından dolayı konuşmayı kısa tutarak özet geçen Gizligider,Geçici Bütçe Görüşmeleri hakkında Meclis kürsüsünden şu açıklamalarda bulundu.

Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Kürsüde Konuştu
...

EBUBEKİR GİZLİGİDER (Nevşehir) – Tabii, sabahın bu saatinde konuşmamda ek süre almam için gelen yoğun talepler için teşekkür ediyorum ama kısa tutacağım.

Sayın Başkan, saygıdeğer milletvekilleri; 2016 Yılı Merkezi Bütçe Kanunu Tasarısı üzerinde şahsım adına söz almış bulunuyorum. Birkaç hususa değinerek kısa tutacağım. Bizim bütçemizde umut var, bizim bütçemizde gelecek var ve bizim bütçemizde iddia ediyoruz ki özgüven var. Bu bizim iddiamız ve biz, hepimiz adına söylüyorum, bütün milletvekilleri adına söylüyorum, milletin vekilleri olarak bu iddiamızı 10 kez bu oyunun gerçek patronu yani millete götürdük, asıl oyun kurucuya götürdük ve onlar bize 10 kez “evet” dedi, “Biz sizin bütçenize güveniyoruz.” dedi, “Biz sizin iddianızı doğruluyoruz.” dedi. Biz de onların vekilleri olarak elbette ki o talimatın gereğini yapacağız ve biz de AK PARTİ hükûmetlerinin bundan sonraki bütçelerine de güvenmeye devam edeceğiz.

Hayırlı uğurlu olsun diyorum, Allah yâr ve yardımcımız olsun.

(AK PARTİ sıralarından alkışlar)

Gizligider, önümüzdeki günlerde yapılacak olan kesin bütçe görüşmelerinde TBMM Kürsüsünden detaylı açıklamalarda bulunacağı belirtildi.