Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider

“30 Mart’ta Tüm Dünyaya Bir Mesaj Vereceğiz”

NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 30 Mart gecesi tüm dünyaya Ak Partinin önemli bir mesaj vereceğini, Türk Halkının kendi hür iradesiyle Ak Parti iktidarına güvenini tüm dünyanın bir kez duyacağını dile getirdi.

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük kasabasında Ak Parti seçim bürosunu ziyaret eden Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider gösterilen yoğun ilgi için teşekkür etti.

Gizligider Milletvekili olarak hizmet için çalıştıklarını belirterek, "Sadece Yazıhüyük'te, Derinkuyu'da, Nevşehir'de değil, yurdumuzun herhangi bütün ili, ilçesi ve beldesinde, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde seçilecek olan belediye başkanları, hangi partiden olursa olsun, hepsi kardeşimizdir. Başkanlara, parti rozetine bakmadan eşit davranacağız. Dolayısıyla tüm aday kardeşlerimize başarılar diliyorum. Artık Tüm şehir ilçe ve beldelerimizde başkan adaylarımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. Yapılan çirkin oyunları halkımız 30 Mart 2014 Pazar Günü sandık başında kendi hür iradeleriyle bozarak bu oyuna son vereceklerdir. Başkan adaylarımızda ilçe ve beldelerine en güzel hizmetler için çalışacaklar. Bizde onlara her zaman olduğu gibi sahip çıkarak destek vereceğiz. O tarihte, tüm dünyaya da bir mesaj vereceğiz. Eğer ülkede bir sorun varsa bunun üstesinden gelecek olan da yine o ülkede yaşayanlardır. Dışarıdan yapılacak müdahalelere gerek yok. Çünkü biz kendi yaramızı sarmasını biliriz. Hiç kimsenin müdahalesine gerek yok" dedi.