Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, Nevşehir ili genelinde 10 bina yakın üye sayısına ulaşan gençlik merkezi hizmetlerinin İl Merkezi, Ürgüp ve Gülşehir ilçelerinin ardından şimdi de Acıgöl ilçesinde de daha etkin bir hale getirilmesi için çalışmalarda bulunduklarını dile getirdi.

Acıgöl gençlik merkezi binasının yapımı konusunda geçtiğimiz günlerde gençlik merkezi binasının inşa edileceği arsa tahsisinin yapıldığını belirten Gizligider, Acıgöl Gençlik Merkezimizin ihalesini 2016 Ocak'ta gerçekleştiriyoruz. Acıgöl Ilçemize ve halkımıza şimdiden hayırlı olsun dedi.

Gizligider , FİB Haber merkezine yaptığı açıklamada, "Biz her zaman söylediğimiz gibi 1 Kasım seçimlerinin ardından Nevşehir’e teşekkür ediyoruz. Şükran borcumuz Nevşehir’e hizmetlerle devam edecek. 12-13 yıllık AK Parti iktidarında yapmış olduklarımızı daha ileriye taşıyacağız. 

Gizligider, "Projelerimiz ve müjdelerimiz devam edecek. AK Partili Nevşehir Milletvekili arkadaşlarıyla birlikte el ele vererek şehrimiz geneline dair eksiğimiz ne varsa bir bir çözeceğiz inşallah" dedi.