AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada Nevşehir’e gelen hizmetler AK Parti iktidarı ile her geçen yıl aratarak devam ediyor diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, Nevşehir’de rekorlar ile seçimlerin kazanıldığını kaydederken, kendisine ağabeylik yapan Milletvekili A. Erdal Feralan ve Murat Göktürk’e teşekkür ederken kendilerinin kardeşi olduğum için gurur duyuyorum dedi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, ‘’Nevşehir yeni bir rekora hazırlanıyor. 105 Bin oy ile Nevşehir tarihinin rekorunu 2011’de kırmıştır. Yüzde 65.4 oy reisimizin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olmuştur. Bakalım bu rekor nereye doğru gidecek. İnşallah sizlerin bu birlikteliği ile bunları başaracağız. Sayın milletvekillerimize başta kıymetli ağabeyimiz A. Erdal Feralan’a samimiyetle yürekten bir kardeş olarak teşekkür ediyorum. Şu kadarını söyleyeyim 24. Dönem Milletvekilli seçimlerinde adaylığımız belli oldu. Ve o süreçte 1. Sıra milletvekilimiz olarak inanın benden daha çok bu işi göğüsledi. Bu yapıya alel gelmemesi için bizlerin bir ağabeyi olarak bildiğiniz veya bilmediğiniz bir çok olayda kendisini siper etti. Allah razı olsun sayın vekilimden. Sayın Murat Göktürk, sayın ağabeyim, kıymetli meslektaşım Ürgüp’te onun adaylığı ile rekorunu kırdı. Yüzde 61 0y oranı ile. Yine yeni rekorları inşallah onun ağabeyliği ile kendisinin kardeşi olmaktan gurur duyuyorum bunu samimiyetle söylüyorum. Çok mutluyum böyle bir kadro ile çalıştığım için’’ diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizlider ayrıca AK Parti İktidarı boyunca İl Özel İdaresi tarafından yapılan yatırımları anlatmış olduğu videoyu gelin hep birlikte izleyelim.