AK Parti 24. ve 26. Dönem Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, Genel Merkezin takdirleri doğrultusunda Akdeniz Bölgesi illeri Koordinatörü oldu.

Gizligider'e, AK Parti Genel Merkezi tarafından oldukça önemli bir görev verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in talimatıyla Akdeniz Bölgesi illeri Koordinatörlüğü görevine getirilen Ebubekir Gizligider, bu kapsamda yeni görevine hızlı bir giriş yaptı.

Gizligider, genel merkez tarafından yapılan görevlendirme doğrultusunda ilk olarak Antalya’ya giderek, Elmalı ve Korkuteli ilçelerinde bir dizi temaslarda bulundu.

Sosyal Medya hesabı twitter üzerinden paylaşım yapan Gizligider, şu ifadelere yer verdi: “ Elmalı, Korkuteli ilçelerine ziyaretlerimizin ilkini gerçekleştirdik. Antalya teşkilatımız yerel seçimlerde yeni zaferler için sabırsızlanıyor. Bu vesile ile bizleri bu görevlere layık gören başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir Başkanımıza teşekkür eder, rabbimden mahcup etmemesini niyaz ederim.” dedi.

Gizligider'in antalya'dan sonra ki durağı gül şehri Isparta ya oldu. Ziyarete ilişkin açıklamasında; "ISPARTA Eğirdir ve Sütçüler ilçelerimizde teşkilatımızın bütün kademeleriyle istişareye devam ediyoruz. Meşveret sünnet neticesi bereket..." dedi.

Nevşehir'in yetiştirdiği önemli siyasetçilerimizden Sayın Av. Ebubekir Gizligider'i tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar dileriz.
 

Ebubekir Gizligider Özgeçmiş;
25 Şubat 1979'da Nevşehir'de doğdu. Baba adı Hüseyin, anne adı Elmas'tır.

Avukat; Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.
Serbest avukat olarak çalıştı. Nevşehir İnsan Haklarını Koruma Derneği ile Kapadokya Çevre ve Kalkınma Derneği Kurucu Üyesidir.
24. ve 26. Dönemde AK Parti'den Nevşehir Milletvekili seçildi. Anayasa Komisyonu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu ve Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Üyesi oldu. Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği, Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Üyeliği ile Bangladeş Dostluk Grubu Başkanlığı görevlerini yürüttü. İyi düzeyde İngilizce ve orta düzeyde Almanca bilen Gizligider, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Gizligider önce Antalya sonra da Isparta'ya çıkarma yaptı...