Daha önceki dönemlerde AK Parti'de İl Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, yeni atanan Gençlik kolları ekibini unutmadı.

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider AK Parti Gençlik Kolları Başkanları ile bir araya gelerek siyaset, eğitim, ülke gündemi, yeni dünya düzeni, başarı öyküleri ve ekonomi konu başlıklarıyla tecrübelerini paylaşarak çeşitli tavsiyelerde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider başkanlığında AK Parti Nevşehir İl Binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Dolaşmaz ile yeni atanan ilçe ve belde gençlik kolları başkanları katıldı.

Yeni atanan Gençlik kolları başkanlarına hayırlı olsun dileklerini ileten Milletvekili Gizligider, AK Gençlerle istişarelerde bulunarak yeni döneme ilişkin çalışma proğramı belirlendi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider toplantıya ilişkin yaptığı açıklamasında; "Bugün Kongreler ve yapılan atamaların ardından yenilenen AK Gençlerle bir aradayız. AK Parti Gençlik kollarına yeni atanan ilçe ve belde başkanlarıyla gümbür gümbür. Allah’ın rızasını bu millete ve ümmete hizmette arayan; sağına ve soluna bakmadan “kim var?” dendiğinde ben varım diyerek öne atılan gençlik burada..." dedi.

Türkiye'nin en genç Milletvekillerinden Ebubekir Gizligider ile yine Türkiye'nin hala hazırda en genç İl Başkanı olan Mustafa Rauf Yanar'ın Yeni atanan çiçeği burnundaki AK Partili Gençlik Kolları Başkanlarıyla buluşmasını daha bir anlamlı kıldı.