NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider, 1 Kasım seçimlerinde neden Türk İnsanı, Nevşehir halkı AK Parti’ye oy vermeli sorumuza cevap verdi.


2002-2015 Yılları arasında AK Parti Hükümetlerinin ülkeye getirdiği yatırımları, hizmetleri elini vicdanına koyan kimsenin inkar edemeyeceğini savunan AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider, bu süreç içerisinde bir taraftan hizmet ve yatırım yaparken, bir yandan da şeytan taşlamakla uğraştıklarını dile getirdi.

Gizligider; “Bence Türk Milleti ve Nevşehirli seçmenler neden AK Partiye oy vermeli sorusuna vereceğim ilk cevap 2002 – 2015 yılları arasında AK Parti İktidarlarının ülkeye getirdiği hizmetler ve yatırımlar olarak cevaplanmalı. Bu başarılı dönemi yaşarken bir taraftan inanın Şeytan Taşlamayla uğraştık. Darbe girişimlerini, Cumhuriyet Mitinglerini, parti kapatma davalarını, gezi olaylarını, 17-25 Aralık süreci, Kobani olayları. Biz 2002 Yılında 15 bin kilometre duble yol yapacağımızı söylediğimizde bize gülüyorlardı. Bunun çok abartılı bir vaat olduğunu düşünüyorlardı. Hızlı trende aynı şekilde karşılanmıştı. Şimdi siz söylüyorsanız yapıyorsunuz diyorlar. Ve biz insanlara yalan söylemedik. Zam yapacağımız zamanda hizmet yapacağımız zamanda açıkça söyledik. TOKİ’leri ilk söylediğimizde insanlar şaşırıyordu. İşçimiz, Çiftçimiz, memurumuz, çalışanımız, emeklimiz şöyle bir düşünmeli. 12 Yıl öncesine nazaran şu an ki hayatlarında neler değişti. Elini vicdanına koyan herkesin AK Partinin bu memlekete ve ülkeye önemli hizmetler yaptığını söyleyecektir. Hastane kuyruklarını unutmayın. Sanayimize bir bakın o küçük esnaflarımız şimdi büyük iş adamı oldular. Aslında Nevşehir sanayi memleketi değil. Şimdi insanlarımız rahatlıkla ev sahibi ve araç sahibi oluyorlar. Yaşam standartlarımız arttı. 22 bin öğrenci sayısına ulaşmış bir Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesini bu duruma kim getirdi?. Sadece başörtüsü taktığı için o Üniversite kapılarında süründürülen öğrencilerin suçu neydi?” açıklamalarında bulundu.