Gülşehir'de alınan sonucu da değerlendiren Gizligider, herkesin özeleştiri yapılması gerektiğini söyledi. Gülşehir'de verdiği oylardan dolayı hiç kimsenin vatandaşı suçlamaya hakkının olmadığını belirterek sözlerine devam eden Gizligider, vatandaşın verdiği tepkiyi herkesin suçu vatandaşa değil kendisinde araması gerektiğini söyledi.

Vatandaşın her zaman ve her dönemde gerekeni yaptığını, Türkiye siyasi tarihinde buna benzer bir çok örneklerin yaşandığını belirterek sözlerine devam eden Gizligider, bu dönemde Gülşehir'de aynısının yaşandığını, verilen mesajın çok iyi okunması gerektiğini belirtti. 

       
30 Mart seçimlerinde Gülşehir sonuçlarını çok iyi okuduklarını, bundan sonraki günlerde Gülşehir'e gereken tüm hassasiyeti fazlasıyla göstereceklerini dile getiren Gizligider, "yapacak bir şey yok demek gibi bir lüksümüz yok. Aksine yapacak çok şeyimiz var Gülşehir için... 2011 Seçim döneminde Gülşehir'e ne söz verdiysek hepsini yerine getireceğiz. Hastane projemiz devam ediyor. Nevşehir Kapadokya Havalimanı bağlantı yolunun sıcak asfalt ile kaplanması yatırım programına alınacaktır. Kırşehir - Aksaray ve Kapadokya Havalimanı bağlantı yol yapım çalışmaları devam ediyor. Kapadokya Havalimanında terminal binasının yeniden düzenlenmesi için sayın bakanımızla burayı gezdik ve terminal binamızı yenileyeceğiz.  Aynı zamanda HES projesi kapsamında Kızılırmak'ın Gülşehir kısmındaki bölgenin düzenlemesi 2014 yılı içinde tamamlanacaktır." dedi.

         Gülşehir'de 2. etap TOKİ ile kapalı pazaryeri projesi hakkında da yorumlar yapan Gizligider, "kapalı pazar yerinin parası çıkartıldı. Yeni belediye başkanı uygulamaya sokar sokmaz onu biz bilemeyiz. Zaman gösterecek. TOKİ'nin 2. etabı için bildiğim kadarıyla ön başvuru talep toplama için anket yapıldı ve evrakları hazırlandı. Yer hazırlığı belediye tarafından yapılırsa TOKİ de sorun olmaz. Bizlerde Gülşehir için elimizden geleni yapmaya hazırız. Unutulmasın ki biz Gülşehir'in de milletvekiliyiz."dedi.