Seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir'i dolaşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, toplum nezdinde farkındalık oluşturma adına gezilerini halkın içerisine girerek sürdürmeye devam ediyor. Bu bağlamda, her kesimi kucaklayacağının sinyallerini şimdiden veren Gizligider, Gülşehir köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Gizligider "Halkımızla Aynı Yolda Yürüyoruz"dedi.

Gülşehir ilçesinde ilk önce AK parti Gülşehir İlçe Teşkilatını ziyaret eden Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili adayı Gizligider, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Gülşehir'in Tuzköy Mahallesi, Civelek, Alkan, Yeni Yaylacık,  Dadağı Köyü,  Yeşilöz Köyü ile Gülşehir ilçesine Bağlı Birçok köye ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerinde vatandaşlarla tek tek tokalaşan Gizligider, kendisine gösterilen ilgiden memnun olurken, vatandaşlar ise sadece seçim döneminde değil seçim öncesinde de sürekli olarak gördüklerini söyledikleri Milletvekilleriyle buluşmanın memnuniyetini yaşadılar.

Ziyaretlerinde 7 Haziran ın önemine vurgu yapan Gizligider şunları ifade etti..

Ak Parti Nevşehir 3.sıra Milletvekili Adayı Gizligider, Türkiye’de son 13 yılda büyük atılımlar yaşandığını belirterek “Hedef 2023, Türkiye hazır, Nevşehir hazır. Buna inanıyoruz” dedi.

BİZİM ANKARA’YA ÇOK GÜÇLÜ GİTMEMİZ LAZIM”


Seçim çalışmaları kapsamında Gülşehir ilçesinde köyleri gezerek 7 Haziran’a kadar çalışmalarını sürdüreceklerini belirten AK Parti Milletvekili adayı Gizligider,CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Adam gibi tıpış tıpış sandığa gideceksiniz sözüyle  “MHP'nin seçim sloganı olarak ‘Bizimle Yürü Türkiye’ sözlerini hatırlatarak İşte AK Parti'nin farkı burada yatıyor. Gördüğünüz gibi malum siyasi partiler  Yine insanlara emrediyor. Halkımız yürüyor biz halkımızla yürüyoruz. Diğerleri halkımıza hala talimat veriyor. Sürekli bu memleketin insanlarına eziyet etmekten aşağılamaktan başka hiçbir iş yapmayan insanlar iktidar olacağız diyor. Ziyaret edilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmayarak bunları anlatacağız. Bizim çok yaptığımız hizmetler var. İnsanımız en iyisine layık. Bunları biz yaptık yine biz yapacağız. Türkiye büyüyor ve gelişiyor. Büyük hedeflerimiz var. Hedef 2023, Türkiye hazır, Görüyoruz ki Gülşehir Hazır Nevşehir Hazır...Biz Buna inanıyoruz.Çünkü bizlere teveccüh gösteren sizlere güveniyoruz. Allahın izniyle Yeni Türkiye büyük bir güç olacak. Hedef 2053, hedef 2071. Allah’ın izniyle Türkiye daha da büyüyecek. Çünkü büyük hedeflere, büyük gayelere ancak bu şekilde ulaşılır. Hedef koymadan hiçbir şeye ulaşılamaz. Bu nedenle bizim Ankara’ya çok güçlü gitmemiz lazım. Nevşehirimizin sorunları da biliyoruz, büyük projeleri de. Bunları oturup konuşacağız. Kısa orta uzun vadede neler yapacağımızı anlatacağız. Muhalefet partileri gökteki yıldızları vaat edebilirler, ama biz çalışıp iş yapıyoruz. Biz sorumluluk taşıyoruz. Biz o uğurda projelerimizle halkın önüne çıkacağız. Gece gündüz demeden çalışacağız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizi mahçup etmeyeceğiz. Bizim hesabımız Allah’ın huzurunda mahçup olmamaktır. Allah bizleri mahçup etmesin.” Dedi.


FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber