Gizligider Biz Her Zaman İşadamlarımızın ve Tüccarlarımızın Yanındayız…

   AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider Nevşehir iş dünyasını yakından ilgilendiren Oda ve Borsa seçimlerinin ardından bir değerlendirmede bulundu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider Biz Dün Olduğu Gibi Bugünde Yarında İşadamlarımızın ve Tüccarlarımızın Yanındayız…

Ankara da yapılması gereken her türlü isteklere ve desteğe hazır olduklarını söyleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider biz bu şehrin hizmet erleriyiz. Tüm seçilmişler ve atanmışlar olarak hepimizin görevi kendi yetki ve sorumlulukları çerçevesinde ilimiz Nevşehir’i çok daha ileriye taşıyacak hizmetleri halkımıza getirmektir.

Biz isteriz ki hem odamız hem borsamız Nevşehir için fikir üretsin kendi görev alanlarına dair. İstişarede hayır vardır. Bizler Nevşehir için her türlü katkıyı vermeye hazırız. Gerek ilimizde gerekse Ankara’da tıkandıkları, zorlandıkları her yerde onlara Ak Parti iktidarında her kapıyı acarız İnşallah.

Gerek oda gerekse borsa seçimlerinde sağduyu ile harekât eden tarafları ve üyeleri kutluyorum. Oluşan yönetimlerin şehrin bütün seçilmişleriyle ve bürokrasisiyle istişare ederek hayırlı hizmetlere imza atmasını temenni ediyorum.