Niğde CHP Mv.nin geçtiğimiz haftaki ipe sapa gelmez, dikkat çekmeye yönelik alt yapısı ve teknik bilgisi olmayan açıklamasına cevap vermeyi gereksiz bulmuştum. Yeni bir açıklamayla Kapadokya'nın başkenti" gibi yeni bir hezeyanda bulunmuş. 100'ü aşkın ülkeden yılda 3 milyonu aşkın misafir ağırlayan ve dünyada TR'nin en çok bilinen vitrin markalarından olan bölgemiz ile Güney (Ant) bağlantısını amaçlayan hızlı tren hattı aynı zamanda inanç merkezlerini (Konya-Hacıbektaş) de bir araya getirecektir.

Kapadokya'nın merkezinin neresi olduğu meselesi ise geri zeka sendromu yaşamayan vasat akıldaki her dünyalıunun malumudur. 1. Köprüye 1973'te karşı çıkan zihniyet bugün 3. Köprüye de, Kanalistanbul'a da, havalimanına da hızlı trene de karşıdır, tıpkı milletin her tür değerine geçmişte de karşı olduğu gibi Amaç dikkat çekip polemik çıkarmaksa kralını yaparız ama bizim amacımız hizmetimizle ön plana çıkmaktır.2011'de seçildiğimizde hızlı tren 2035 hedeflerinde yer alan bir taslakken bugün 2023 ve inşallah daha öncesinde kavuşacağımız ve proje ihalesi yapılmış hükümet programlarımızda da yer alan ve şehir-bölgenin çılgın projesidir.

Niğde Ak parti mv.lerimizle geçen 4 yılda olduğu gibi başta tarım ve diğer ortak konularda birlikte çalışmaya devam edeceğiz.Bir kez daha alternatifi olduğu günden bu yana koalisyonlara yamanmak dışında asla iktidara gelemeyen-gelemeyecek zihniyetin yerel reklam ve gündeme gelme çabasının hezeyanlarını gördük. Nevşehir ve Kapadokya sahipsiz değildir. HİÇ KİMSE EDEBİMİZE GÜVENİP EDEPSİZLİK ETMESİN. Allah'ın lütfu Kapadokya markasını el ele vererek daha yukarı taşırsak Niğde-Kayseri-Kırşehir ve Aksaray da aynı oranda menfaatlenecektir.