AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, Nevşehir çarşı esnafını ziyaret ederek hem hayırlı işler temennisinde bulundu hem de 16 Nisan'da yapılan anayasa değişikliği halk oylamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilen destek dolayı esnafa teşekkür etti.

16 Nisan'da Nevşehirlilerin birlik ve beraberlikle güven duygusu içerisinde oyunu kullandığını belirten Milletvekili Gizligider, halkın iradesiyle büyük Türkiye’nin geleceği, ileri demokrasiye tam anlamıyla geçmek için Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemine geçtiklerini ifade etti.

Milletvekili Gizligider, Nevşehirlilerin her zaman olduğu gibi referandumda da kararını ve desteğini, Türkiye'den, Demokrasiden ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yana gösterdikleri için teşekkür etti.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, "Vadi yürüyüşü ile başlayan günümüz yoğun ve bereketli geçti. Teşekkür ziyareti kapsamında Nevşehir merkez esnafımızı ziyaret ettik, açılışlara katılıp esnafımızla sohbet ettik, yoğunluk nedeniyle görüşmediğimiz dostlarla hasret giderdik, referandumda verdikleri destek için teşekkür ettik" dedi.

 2007 ile 2011 yılları arasında Ak Parti İl Başkanlığı görevini yürüten Ersan Erkut ve 25.Dönem MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol’u işyerlerinde ziyaret ederek hasbihal eden Gizligider daha sonra Nevşehir çarşı esnafı ile buluştu. Gizligider, halkoylamasında verdikleri destek ve güçlü ‘EVET’ nedeniyle esnafımıza teşekkür etti ve bereketli kazançlar dileyerek programını sonlandırırken Gizligider’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren çarşı esnafı kapılarının ve gönüllerinin her zaman açık olduğunu belirtti.