AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Olağan kongrede yeniden başkan seçilen Nevşehir Berberler, Kuaförler ve Güzellik Merkezleri odası Başkanı Cengiz Taşhan ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gizligider; "Bizim Kafamız onlara emanet, gönlümüz de..."

Dördüncü kez yeniden Başknalığa seçilen Taşhan ve yönetimine başarılar dileyen Milletvekili Gizligider, “Bu yeni dönemde de Allah yar ve yardımcısı olsun. Yapacak çok şey var. Cengiz bey, Başarılı bir şekilde başkanlığını sürdürdü ve yeniden seçilmeyi başardı. Bizler STK’ları bugün ziyaret etmiyoruz dört yıldır her fırsatta ziyaretlerimizi gerçekleştiriyor ve sorunları yerinde tespit ediyoruz”dedi. 


Başkan Taşhan'da, bu nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Gizligider'e teşekkür etti.
 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir Berberler, Kuaförler ve Güzellik Merkezleri odası ziyaretine ilişkin yaptığı değerlendirmesinde; "Güven tazeleyen Cengiz başkan ve ekibine tebrik ziyaretinde bulunduk.Kafamız onlara emanet, gönlümüz de..."dedi.