AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı köylerde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Meclisin tatile girmesiyle birlikte bu süreci ara vermeden vatandaşlarla buluşarak değerlendiren Milletvekili Gizligider, ilçe teşkilatıyla birlikte Derinkuyu ilçesine bağlı Özlüce, Doğala ve Çakıllı köylerine ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Gizligider'e Derinkuyu ve köylerinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gitttiği köylerde yaptığı İncelemelerinin ardından köylülerle bir araya gelen Gizligider, gittiği köy muhtarlardan köyün sorunlarını dinledi.
Gizligider, sorunların tespiti ve çözümü için halkın arasında olmanın önemli olduğunu dile getirerek, "Meclis çalışmalarımızın dışında kentimizin her noktasına ulaşarak halkımızın sorunlarını ve çözümü için çaba harcıyoruz.” dedi.


Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, "AK Parti hükümetlerinde yapılan desteklerin kesintisiz olarak devam edeceğini ifade ederken "Dün olduğu gibi bugünde köylümüzün çiftçimizin her daim yanındayız" dedi.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Ebubekir Gizligider; Bugün Derinkuyu ilçemiz ve köylerine yaptığımız  ziyaretimizde hemşerilerimizle hasbihal ettik. Sorunlarını dinleyip, çözüm yollarımızı konuştuk"dedi. Gizligider, Özlüce Köyümüzde çevre yolu bitti, Çakıllı Köyümüzde düğün salonu inşaatımız devam ediyor, Özlüce - Çakıllı arası yolumuz hayırlı olsun.