MİLLETVEKİLİ GİZLİGİDER, DERİNKUYUDA HİÇ BİR ADAYA SÖZ VERMEDİK
Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider Kurban Bayramının 3. günü Derinkuyu İlçe Teşkilatını ziyaret ederek bayramlaştı. Daha sonra da kahveleri gezerek vatandaşlarla bayramlaştı.

Milletvekili Gizligider’i İlçe Teşkilatında; İlçe Başkanı Serdal Pala, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, AK Parti eski ilçe başkanları ve yerel seçimlerde aday adayı olan Serdal Pala, Ömer Varol ve Büent Aksoy, Ziraat Odası Başkanı Yavuz Şen, Derinkuyu Esnaf Sanatkârlar ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Sarı ve partililer karşıladı.
Gizligider burada yaptığı konuşmada yaklaşan yerel seçimler üzerinde durarak, “Derinkuyu’da yitiğimizi bulacağız” dedi.

   

AK Parti’de Aday adaylarının Kasım ayının ortalarında açıklanabileceğine dikkat çeken Gizligider, “Aday adayları için bugüne kadar hiç kimseye söz vermedik. Derinkuyu’da oyumuzu, gücümüz açısından bir sıkıntımızın olmadığını düşünüyorum. Genel seçimlerde Derinkuyu’dan % 54 oy aldık, kimseyi dışlamadan çalışacağız ve inşallah kazanacağız. Burada bir seçimi kaybettiğimizde bunu başbakanımıza izah edemezik, bu bakımdan nefsanî hareket etmeyeceğiz. İştişareler sonucu adayımızı belirleyeceğiz” dedi. İlçe Başkanı Serdal Pala’da,” Burada birlik ve beraberliği görüyorsunuz. Sayın Milletvekilimize ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Osman Aytekin