24-26.Dönem Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Oldu. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluru ile Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığına getirilen Milletvekili Gizligider, bundan sonra bu yönde de çalışmalar yürütecek. Bu görevle birlikte Gizligider, sivil toplum kuruluşları ve toplumun bütün kesimleriyle yapılacak buluşmaların organizasyonu ve "Yeni Türkiye" yolunda yürütülecek halkla ilişkiler çalışmalarında aktif rol üstlenecek.

Yeni görevlendirmenin ardından açıklamada bulunan Gizligider; "Sn. Cumhurbaşkanımız ve Gnl. Başkanımız @RT_Erdogan’ın tensipleri ve Sn. Gnl. Bşk.Yrd.mız @jsarieroglu’nun teveccühü ile Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı olarak atanmış bulunuyorum.Gayemiz Sn. Cumhurbaşkanımız ve Sn. Başkanımızın yükünü hafifletmek" dedi.

Hala hazırda AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığını ise Jülide Sarıeroğlu yürütüyor.

FİB Haber Merkezi olarak 24-26. Dönem Nevşehir Milletvekilimiz Av. Ebubekir Gizligider'i tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.