AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider, seçim çalışmaları kapsamında Esentepe Mahallesi sakinleri ve esnafları ile buluştu.

Hafta sonunda  gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesi  propaganda çalışmalarına Esentepe Mahallesi ile devam AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider’e  mahalle sakinleri ve esnaflar büyük ilgi gösterdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, il genel ve belediye meclis üyeleri ile birlikte bazı Partili yöneticilerinde eşlik ettiği ziyarette, Milletvekili ve adayı Ebubekir Gizligider, mahalle sakinleri ve esnaflardan 7 Haziran seçimleri için destek istedi.

Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden mahalle sakinleri ve esnaflar, AK Parti  iktidarları döneminde yapılan alt yapı ve üst yapı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Esentepe Mahallesindeki esnaflara hayırlı işler dileyip kısa sohbetler de yapan Ebubekir Gizligider ise, Pazar günü yapılacak seçimlerin hayırlar getirmesini temenni ederek; “ Esentepe Mahallemiz şehrimizin en göz alıcı ve modern yapıları ile en dikkat çeken yerleşim bölgelerimizden birisi. Mahalle sakinlerindeki  bizlere olan yakın ilgi ve sevgi bizleri oldukça sevindirdi. Gittiğimiz her yerden tekrar çağrılıyoruz, bu bizleri çok sevindiriyor. AK Parti halkımızın partisidir ve halkımızın kendini bulduğu bir partidir. Yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’nin oy oranını arttırarak yine iktidara geleceğine inanıyoruz. Bugüne kadar sizler oylarınızla AK Parti’ye destek verdiniz, bu seçimlerde yine destek vereceğinize inanıyorum” diye konuştu.

Gizligider, ziyaretler sırasında Esentepe Mahalle sakinleri ve esnaflarla fotoğraf çektirdi.