AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, dün İstanbul  Yenikapı’dan 5 milyonu aşan Türk Milleti’nin görüntüsünü gördükten sonra hainlerin başı FETÖ’ nün , internete düşen videosu ile ‘Biz ettik sen etme’ diye Allah’a yalvarmaya başladığını ifade etti.  

FETO BU MİLLETE MUTLAKA HESAP VERECEK

‘ Artık her şey için çok geç, Allah’a ve bu millete  bunun hesabını verecektir’ diyen Gizligider daha sonra şöyle konuştu: “ Hainlerin gerçekleştirdiği darbenin ayrıntıları ortaya çıkıyor birer birer. PKK ile işbirliği yaptıkları ortaya çıktı. Kandil’i vurmak için kalkan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait Jetlerin hareketini önceden PKK’nın beyin takımına bile bildirerek hainlik yaptıklarını itiraf ediyorlar. Şimdi anladınız mı PKK 40 yıldır niye bitmiyor. Benim asil milletimin evlatlarına bazı güçlerin de yardım ve destekleriyle yıllar yılı  ‘Sen solcusun sen şurada duracak, şunları yapacaksın, sen sağcısın mutlaka burada bulunacaksın, sen laiksin şöyle davranacaksın, sen alevisin şu okullarda okuyacaksın ‘ diye  gerçekleştirdikleri  hezeyanları  şimdi anlıyorsunuz değil mi ? Biz boşuna Rabia yapmıyoruz. 4 parmağın anlamı var. Biz diyoruz ki Tek Devlet, Tek Millet, Tek Bayrak ve Tek Vatan, İnanıyorum ki CHP’li kardeşim de,  ülkücü kardeşimde köylüm de herkes ama herkes bu değeri ortaya koyar. Rabia budur. “dedi.

MİLLETİN İMANIN, CESARETİNİ, FERASETİNİ VE REİSE BAĞLILIĞINI HESAP EDEMEDİLER
Darbecilerin başarılı olamamalarının altında yatan ana unsurlardan birinin gözü yaşlı olarak seccadeleri seher vaktinde ıslatan 70 yaşındaki ninelerin, dedelerin ve gençlerin hayır duasının olduğunu aktaran Gizligider “ Tesbihin imamesini alabileceklerini zannediyorlar, Ama  Cumhurbaşkanımız 15 dakika önceden kurtuluyor. Bununla da kalmıyorlar bu ülkenin umut bağladığı o büyük şahsiyeti  Cumhurbaşkanım ve Başkomutanım Recep Tayyip Erdoğan’ı havada iken vurmayı istiyorlar, ama jet uçağının yakıtı bitme noktasına geliyor. Darbe girişiminin ayrıntıları ortaya çıktıkça bunlar çok net şekilde ortaya çıkıyor. İnanıyoruz ki bunda seher vaktinde seccadeye gözyaşlarını döken benim 70 yaşındaki dedemin, ninemin genç kardeşimin hayır duaları var bunun altında. Bakın bir Albayrak tüm milletimize yetti, hepimiz onun altında toplandık. Her şeyi hesap ettiler, ama bu milletin imanını, cesaretini ,  ferasetini  ve reisine bağlılığını hesap edememişlerdi. İnşaallah Türkiye , İslâm’ ın sancaktarlığını daha da üst düzeylere ulaştıracaktır. Buna inanıyorum.” dedi.