AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider , AK Parti Nevşehir Parti il binasında düzenlediği basın toplantısında 1 Kasım seçim değerlendirmelerinde bulundu.

Hem Nevşehir'imiz de hemde Türkiye'mizde Fetret Dönemi sona ermiştir dedi.

İşte Gizligider'in o açıklaması;

- Çok şükür ki partimiz seçimleri başarıyla atlatmış durumda bu sebeple tüm Türkiye’ye ve Nevşehir’e teşekkür ediyoruz. Emek ziyan olmadı En önemlisi de fetret dönemi dün akşam itibari ile sona ermiştir.

Milletimiz ve şehrimizi bu sabah itibari ile daha mutlu uyandı. Yapılan konuşmalarla da anladığımız milletimiz daha mutlu piyasalar daha mutlu ve milletimizden umudu olanlar yani mazlum milletler daha mutlu dün itibari ile gerek partimize gerekse şahsımıza yönelen teveccühten dolayı tüm şehrimize teşekkür ediyoruz.

Şunu söylemek isterim ki geçmiş dönemde ki hizmetlerimizi bu dönem kat kat arttırmanın ötesin de birçok toplu kesimleriyle farklı siyasi kesimiyle iç içe olmaya ve onlarla da istişare etmeye çalışacağız. Bu şehir de sadece bizim partimizin tabanı yok inşallah onların da gerek bu şehre dair gerek ülkemize dair fikirlerini almak istiyoruz.

Sivil toplum kuruluşlarıyla, derneklerle, vakıflarla, esnaf odalarıyla, sanayi odalarıyla ve sektörel buluşmalar yöntemiyle farklı meslek dallarıyla olmaya çalışacağız basınla birlikte olmaya daha çok çalışacağız. Bu yoğun tempoda geçtiğimiz 4 yıl içinde bize göre eksik kalan bazı hususları istişare, fikir alışverişi ile yapacağız.

Bu seçim de sadece Ak Parti’ye oy verenler değil inanın Ak Parti’ye oy veremeyenlerde seçim sonucundan mutlu olarak ayrıldılar Çünkü hem ticari olarak hem siyasi olarak hem de ülkenin geneli olarak, genel gidişat olarak insanlar önünü görmeye başladı.

Bu şehirde sadece ak parti kazanmadı MHP’ye, CHP’ye oy verenler de kazandı. Bunu ısrarla vurgulamak istiyoruz onların da Milletvekili olarak bu dakika itibari ile hizmet vermeye çalışacağız kapımız herkese açık olacak gerekirse biz kapılarını çalacağız fikirlerini alacağız. İnşallah daha kolektif daha çok istişareye dayalı daha çok insanların sınıflandırılmasının ötesinde Nevşehir ortak bilincinde Türkiye bilincinde kolektif akılla geçinmeye çalışacağız tekrar Nevşehir’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Nevşehir siyasi tarihin en yüksek oyunu aldık gerek yüzde olarak gerekse adet olarak aldığımız sorumluluğun ve yükün bilincindeyiz omuzlarımız da ağır bir yükün olduğunun farkındayız ama inşallah zorları kolay eden Rabbim bunu da kolay edecek insanlarla diyaloğu artırarak bu yükü kaldırmaya çalışacağız hem Türkiye’de hem de Nevşehir’de. Niyet hayır akıbet hayır dedi
.