AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir GİZLİGİDER 29 Kasım 2014 Cumartesi günü Gülşehir İlçe Başkanlığının yeni yönetim kurulu üyeleri ve daha önceden teşkilatlarda görev alanlarla birlik ve beraberlik adına düzenlemiş olduğu toplantıya katıldı.

Yoğun bir katılımla düzenlenen toplantıya Milletvekili Gizligider'le birlikte,AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali TANRIVER, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve İl Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Toplantıda, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam ederek, 2015 yılında yapılacak olan seçimlere şimdiden hazırlanarak güzel sonuçlar elde edip, 2019 yılında yapılacak olan seçimler için de güzel bir moral olacaktır diyen GİZLİGİDER, daha sonra Gülşehir İlçesi Karacaşar Mahallesine giderek mahalle halkıyla sohbet etti.

Karacaşar’dan sonra Yüksekli Köyüne giderek, köye yapılan yatırımlar ve yapılması gereken eksikliklerle ilgili köy halkıyla istişare yaptı. Yeşilyurt Köyünde taziye ziyaretinden sonra Yeşilöz köyüne giderek köy halkıyla hasbihal ederek köylülerimizin uzun süredir beklentileri olan köye sebze kantarı kurulması müjdesini verdi.

Milleetvekili Gizligider, geçtiğimiz hafta öğretmenlerimizi taşıyan üzücü servis kazasında hayatını kaybeden şoför ve öğretmenlerimize taziye ziyaretinde bulunarak, kederli ailelerinin acısını paylaştı.

                30 Kasım 2014 Pazar günü Kasım Ayı İl Danışma Meclis Toplantısına katıldıktan sonra, Mardin’de vatani görevini yapmakta iken elim bir kaza ile hayatını kaybeden şehidimizin Hacıbektaş Avuç köyünde düzenlene cenaze törenine katılarak, kederli ailesine baş sağlığı ve sabır diledi.