Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, bugün yaşananların aslında Osmanlı döneminden bu yana yananlarla büyük benzerlikler içerdiğine değindi.

Sözlerine “Hakkınızı Helal Edin” diyerek başlayan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, hem ülkenin geleceğine, hem çocuklarımızın geleceğine sahip çıkılan bu harekete katılanlara teşekkür etti.

Gizligider, “Anlatmaya çalıştıklarımız parti meselesi değil. Aslında bu işler Osmanlı’dan bu yana ola gelmiş. Geçmişte eli silah tutunlar kullanılmış ama günümüzde artık eli kalem tutanlar kullanılıyor. Günümüzde kalem silahtan daha güçlü olmuş. Hangi parti olursa olsun. Biz diyoruz ki, biz seçimle geldik seçimle gidelim. Ama kasetle ulamalarla bu işler olmaz. Bunlar milli iradeye saygısızlıktır. Herkes yerini bilecek. Eğer sen yönetmeye talipsen kapı gezip bunlara oy verme diyene kadar kurarsın partini kapı kapı dolaşıp oy istersin. Dünyanın seçtiği yol bu değil mi?. Kaç Gramsın, kaç kilosun seni de görürüz. Türkiye’nin imajını çok ciddi şekilde bozmaya çalışıyorlar. Geçen hafta yurt dışındaydım. Bizden önce birileri dolaşmış oraları. O kadar detay anlatılıyor ki şaşırıyorum. Bunlardan bizde onlarda kaybeder. Bazen iktidar hırsı gözleri bürüyebiliyor. Artık bilinç düzeyimizin yüksek olduğuna inanıyorum. Bizim niyetimiz hayır. Arkadan hançerleme ile başka yerlere hizmet etmeyle bir yere gelinmeyeceğini gördük. Bizler bugüne kadar hayırlı çalışmalar yaptık. 30 Mart ve sonrasında da hayırlı daha güzel çalışmalar yapmaya adayız” ifadelerinde bulundu.(MHA)