Öncelikle Davamız AK Parti'mizin Tek Başına İktidara gelmiş olmasının tarifi olmaz mutluluğunu yaşıyorum dedi.

“Bugün Türkiye’de istikrar kazanmıştır” diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider,  ”Bu seçim sonucundan dolayı sana sonsuz hamd ve şükürler olsun Allah’ım. Dua edip destek vermiş her bir vatandaşımıza gönülden teşekkür ederim. Allah’ım, bizleri Milletimize mahcup etme; görevimizde bizleri muvaffak kıl; her iş ve kararda bizlere her daim yardım eyle,…Âmin’‘ dedi.

Milletimizin huzura ve istikrara ihtiyacı var diyen Milletvekili Ebubekir Gizligider, Öncelikle 1 Kasım seçim sonuçları Nevşehir'imize ve ülkemize hayırlı olsun. 1 Kasım Seçimleri bir kez daha göstermiştir ki ; Sonuçlar Türkiye’de istikrara olan özlemin, büyümeye olan özlemin bir kez daha vurgulanmasıyla sonuçlandığı görülüyor. Nevşehiir’de aldığımız sonuç bizim tahmin ettiğimiz sonuç olduğunu söylemem lazım. Beklediğimiz rakamlar bu civarlardaydı. Türkiye’de istikrar kazanmıştır, istikrar kazanacaktır. Bundan dolayı vatandaşlarımız bugün görevlerini yerine getirmişlerdir. Şimdi Bizlerde milletimizin verdiği bu karar ve teveccühe layık olarak çok çalışacağız. Tüm destek ve dualarıyla bizlerin yanında olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. ” dedi.

26. dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 1 Kasım Milat'dır. Bugün Halkımız sandıkları başında Milli iradeleriyle bir tarih yazdı. Hani demişlerdiya seçimden önce havai fişekler İsrail'de Tel Aviv´den mi atılacak Gazze´den mi? İşte hamd olsun ki Gazze´den atılıyor, bugün Anadolu´dan 
Nevşehir´den atılıyor.  Ve Şu bilinmesi lazımdır ki bugün sadece AK Parti kazanmadı. Bugün bize oy veren vermeyen herkes kazandı. Bugün  Nevşehir bugün ben Türk'üm Müslüman´ım Elhamdulillah diyen İslam alemi tüm Türkiye'miz kazandı. ”