AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, H.Avni İncekara Fen Lisesinde öğrencilerimizle sohbet edip incelemelerde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, "Lise Vekiliyle Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında H.Avni İncekara Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

H.Avni İncekara Fen Lisesi konferans salonunda düzenlenen "Lise Vekiliyle Buluşuyor” programına konuşmacı olarak katılan Milletvekili Gizligider burada öğrencilere konferans verdi. Gizligider öğrencilere başarıya giden yolda azimli bir şekilde çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulunurken daha sonra ise öğrencilerin sorularını cevapladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, "Lise Vekiliyle Buluşuyor" kapsamında Nevşehir Fen Lisesi'ndeydik. "15 Temmuz hainleriyle baş etmenin en iyi yolu sizin EN İYİLER olmanızdır" dedi. 

Gizligider, "Her hafta yaptığımız LİSE VEKİLİYLE BULUŞUYOR etkinliğimiz bu hafta geleceğin bilim insanlarıyla Nevşehir Fen Lisesi'ndeydi.Gözlerinden zeka fışkıran kardeşlerimize bu vatan için ne kadar değerli olduklarını, MİLLİ olmalarının önemini ve bütün ümmet için en büyük umut olduklarını anlattık. Özgüvenleri tam kardeşlerimizin hedeflerini belirlemiş olmaları geleceğimiz adına bizi mutlu etti "dedi.