AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın nikah şahitliği yaptığı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ın oğlu Ömer ile İrem'in Haliç Kongre Merkezi'ndeki düğününe katıldı. Düğünde ayrıca Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli de yer aldı...

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’ın oğlunun nikah şahidi oldu. Erdoğan törende, en az 3 çocuk tavsiyesini de yineleyerek, “1 olur garip olur, 2 olur rakip olur, 3 olur denge olur, 4 olur bereket olur, gerisi Allah kerim” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’ın oğlu Ömer Ataş’ın nikah törenine katıldı. Haliç Kongre Merkezindeki törende nikah şahidi olan Erdoğan, en az 3 çocuk tavsiyesini de yineleyerek, “1 olur garip olur, 2 olur rakip olur, 3 olur denge olur, 4 olur bereket olur, gerisi Allah kerim” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikahın bir diğer şahidi de Adalet Bakanı Bekir Bozdağ oldu.
Düğünde nikah şahitliği yapan Erdoğan yaklaşık 30 dakika burada kaldıktan sonra Bahçelievler'de başka bir düğüne katıldı.

TBMM 22-23-24.Dönem İstanbul Milletvekili,AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Mrk.Başkanı,TBMM AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi,Sayın Mustafa Ataş Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm dostlarımıza teşekkürler dedi.