Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir Atatürk Bulvarı üzerindeki Çarşı ve Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek, İktidar ve Muhalefet esnaf'ın masasında bir oldu ve dertleri dinledi.

Ziyaretlerde konuşan Milletvekili Gizligider, Sanayi ve Çarşı esnaflarına hayırlı işler dileyerek bol kazançlar temennisinde bulundu. AK Parti’nin 14 yıl boyunca her zaman esnafa sahip çıktığını söyleyen Gizligider, esnaf ve sanatkarlara 18 ay vadeli faizsiz kredi imkanı sunulduğunu kaydetti.

Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla, Halk Bankası kaynaklarından esnaf ve sanatkarlara hazine destekli olarak sıfır faizli kredi kullandırılması uygulamasına yeniden başlandığını ifade etti.
Gizligider, "Kredi kullanabilmek için gerekli şartları yerine getiren esnaf ve sanatkarlarımız konu ile ilgili yetkililerden bilgi alarak başvuru yapabilecekler" diye konuştu.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Hafta sonu ziyaretlerimizde Nevşehir çarşı ve sanayi esnaflarımızla buluşarak onların sıkıntılarını dinledik. Nevşehirli Esnaflarımızla ekonomiden dokunulmazlıklara, yerelden ulusala sohbet ettik, çarşı ve sanayiimizi adım adım dolaştık. Gösterilen ilgi ve teveccühlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz dedi.

Nevşehir esnafları ise Milletvekili Gizligider'i ağırlamaktan mutlu olduğunu, Rabbim Devletimize ve Milletimize zeval vermesin. Milletvekillerimizin  yar ve yardımcısı olsun" dedi.