Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider beraberinde Nevşehir AK Parti İl Başkanı Av.Kazım Sunar ve Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz ak parti teşkilatlarından isimlerle birlikte Nevşehir merkez ilçe belde ve köy ziyaretleriyle halkla kucaklaşmaya devam ediyor.

Gizligider  İlk ziyaretini Nevşehir Merkeze bağlı Sulusaray kasabasına gerçekleştirildi.Burada vatandaşların büyük ilgi gösterdiği karşılama ve sohbet sonrasında yaklaşan Yerel Seçimlerde Sulusaray kasabamızın iktidar partisinden seçileceğine yürekten inanıyoruz Sulusaray durmayacak yola devam edecek dedi.

Daha sonra Karacaşar kasabasına ziyaret gerçekleştiren Gizligider burada Belediye Başkanı Muammer Akcan eşliğinde kasabada gezi ve incelemelerde bulundu.
İlk olarak Karacaşar da kanalizyon çalışmalarının son etabında yerinde inceleyen Gizligider ardından, Gülşehir Kaymakamlığı ile Karacaşar Belediyesi ortak işbirliğinde Sağır ve dilsiz bir karı-koca için yaptırılan ev i ziyaret edip onlarla bir süre sohbet etti.Böylesine hayırlı bir çalışmaya imza atan ve emekleri geçenlerden Allah razı olsun diyen Milletvekili Gizligider Ailenin mutluluğunada ortak oldu.
Karacaşar dan sonra Gizligider in durağı Çat kasabasına oldu.Burada da Belediye Başkanı Kamil Duru ve muhtar ile vatandaşlarla sohbet eden Gizligider ardından hafta sonu ziyaretlerini tamamlayarak Nevşehir e döndü gezi programlarına Nevşehir de devam etti.