Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Av. Ebubekir Gizligider ,bugüne kadar çok şükür ki yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, hafta sonunda esnaf ziyaretlerinin yanı sıra halkın içinde sorunlarını da dinlemeye devam etti. Gizligider AK Parti İl Başkanlığında vatandaşlar ile buluşarak vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Gizligider burada yaptığı açıklamada, ‘’Biz her zaman söylediğimiz gibi 1 Kasım seçimlerinin ardından Nevşehir’e teşekkür ediyoruz. Şükran borcumuz Nevşehir’e hizmetlerle devam edecek. 12-13 yıllık AK Parti iktidarında yapmış olduklarımızı daha ileriye taşıyacağız. 7 Haziran öncesinde bu zamana kadar yapılanları ve bundan sonra yapılacakları anlatmıştık. Bunlarında ne şekilde olacağını halkımıza anlatmıştık. Bunların hepsinin arkasındayız. Yani sıcak asfaltlarla tutun, havaalanımız ile ilgili yeni gelişmeler uçak seferleri nitekim bunlarda yaşanmaya başladı. Keza ulaşıma dair keza Konya ovasına dair ve neyi vaat ettiysek hepsini inşallah yapacağız. Bu noktada herkes müsterih olsun ama tabi bunlar biraz zaman alacak. Hızlı trene dair çok önemli gelişmeler oldu. Bunların hepsini hep birlikte yaşayacağız. Önemli olan şu. İnsanlar AK Parti’nin ne olduğunu, AK Parti Milletvekillerini neler yapabileceğini biliyor. Çok şükür bu zamana kadar yapamayacağımızı söylemedik. Söylediklerimizin de çok önemli bir kısmını yaptık. Bir kısmı da devam eden hizmetler olacak. 4-5 aylık bir süreç yaşadık. Bu süreç gerçekten bir fetret devri idi. Ve bu 4-5 aylık süreç kimsenin hoşuna gitmedi. 1 Kasım seçimlerinde sonra o karamsar hava çok şükür sona erdi. Artık top siyasi irade de yani bizlerde. Hem hükümet olarak hem hükümet partisinin milletvekilleri olarak hem Nevşehir’e hem Türkiye’ye hem de inşallah Ümmeti Muhammed’e hayırlı işler yapmaya çalışacağız. Bu noktada biz her fırsat bulduğumuzda Nevşehir’deyiz. Nevşehir’de bulunduğumuz süre zarfında, sanayi esnafımız ile dertleşiyor, esnaflarımız ile kahvaltıda bir araya geliyoruz. Kısacası her zaman halkımızın içindeyiz. Nevşehir’de hafta sonunda bizlerle görüşmek isteyen vatandaşlarımıza tüm gün boyunca zaman ayırdık. Vatandaşlarımızın dertlerine ortak olmaya dertlerine deva olmaya çalışıyoruz. Halkımız ile buluşmaya ilçelerimiz ile de devam edeceğiz. Halkımızın bize olan güvenini inşallah boşa çıkartmayacağız. Onlardan Rabbim razı olsun bizde onların bizden razı olması için çaba sarf edeceğiz’’ şeklinde konuştu.